Search

Vesela žuta boja je visoko na ljestvici trendova ove sezone. Evo kako je nositi

Vesela žuta boja je visoko na ljestvici trendova ove sezone. Evo kako je nositi

Tekst: BURO.


U prosincu prošle godine, Pantone je imenovao žutu boju kao boju 2021. i prva reakcija na to nam je bila: doista? Onda smo malo razmislili. Sunčana nijansa je idealna za popravljanje raspoloženja, vibrantna je i optimistična i zapravo bi bilo lijepo da je češće viđamo. Onda se nametnulo pitanje: kako da uopće stiliziramo tu boju? Nije poznata po eleganciji, niti se često vezuje uz fashion komade. Trebalo je samo sačekati par mjeseci da se modni insajderi pozabave ovim problemom i daju svoje viđenje kombinacija kod kojih je baš žuta u fokusu.

Vesela žuta boja je visoko na ljestvici trendova ove sezone. Evo kako je nositi (фото 3)

@NEWBOTTEGA

Modni dizajneri su za proljetne kolekcije inspiraciju posudili iz kuhinje (ne čudi budući da smo na tom mjestu bili najčešće tijekom 2020), pa su tako Jacquemus, Gucci, Tibi i Emilia Wickstead ponudili komade u jarkim bojama koji nas privlače magnetnom silom. Nećemo ni početi o brendu Bottega Veneta koji iz mjeseca u mjesec izbacuje koloritne best sellere. Limun i banana-žuta tu suvereno vladaju, dajući svemu novi val (slatke) energije.

Vesela žuta boja je visoko na ljestvici trendova ove sezone. Evo kako je nositi (фото 6)

@LEONIEHANNE

Trebat će nam malo vježbe da usavršimo kombiniranje žute, ali ako savladamo ovu modnu lekciju, zabava i optimizam su zagarantirani. Kako influenceri poručuju, ključ je da je spajamo sa svijetlim komadima, u bijeloj, krem ili boji lavande. Nježnost se nameće kao imperativ. Najbolja ideja je da krenete od detalja kao što su sandale ili kožna torba, a kad steknete samopouzdanje, pređete na veće komade, ali pažnja, neka budu čisto žuti, jer printevi su kompletno nova kategorija modne igre.

Vesela žuta boja je visoko na ljestvici trendova ove sezone. Evo kako je nositi (фото 9)

@EMILISINDLEV

Ova boja podsjeća nas na odmor, uživanje na suncu i generalno lakoću života. Zapravo, žuta je na neki način simbol nade. A zar nam to svima trenutno nije prijeko potrebno?

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više