Search

Veste bez rukava će biti najtraženiji komad sezone. Evo kako ih nositi

Veste bez rukava će biti najtraženiji komad sezone. Evo kako ih nositi

Tekst: BURO.


Ovisno od toga kojem timu pripadate, vesta bez rukava vas može asocirati na dijametralno različite stvari - od Bowieja pa sve do Chandlera Binga iz "Prijatelja" ili nekog retro lika iz britanskih serija - ali ove sezone sve ove asocijacije stopit će se u jednu, a to je stilsko savršenstvo! Logičan sljedeći korak naprijed od teniskih suknjica, vesta bez rukava je genijalan način da ljetnu garderobu prevedete u jesen i započnete slaganje slojeva.

Postoje dvije varijacije na temu i obje su retro, ali na različit način pa je došlo vrijeme da odlučite jeste li ležerna minimalistica u Jil Sander stilu circa 2000. ili strukirana djevojka iz "veselih sedamdesetih" koja se ne boji kombiniranja boja i hlača od samta visokog struka (platforme nisu obavezne).

Veste bez rukava će biti najtraženiji komad sezone. Evo kako ih nositi (фото 3)

@LOOPED.IN

Prvo smo ih vidjeli u kolekcijama za ovu sezonu, zatim svugdje po mrežama, a sada je došao trenutak da ih počnemo kombinirati (u stilu djevojaka s Tjedna mode u Kopenhagenu): za posljednje tople dane, uparite ih sa šorcevima i majicama i preko košulja-haljina, a za kasnije u miks dodajte hlače ili duge haljine i dolčevite.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više