Traži

Vratile su se mini sunčane naočale iz devedesetih!

Vratile su se mini sunčane naočale iz devedesetih!

"The Matrix has you!"


Fotografija: Instagram,
Screenshot

Vratile su se mini sunčane naočale i to okrugle i one s ravnim vrhom koje vrište "Keanu Reeves!". U devedesetima su ih nosile filmske zvijezde, a danas ih nose "it" djevojke i miljenice društvenih mreža

Crna stakla s ravnim okvirima u stilu "Matrixa", okrugli okviri s crnim staklima ili pak s trendi prozirnim staklima u nježno plavoj ili ružičastoj boji - minijaturne sunčane naočale vratili su se u svim mogućim oblicima! Obožavali smo ih tijekom devedesetih godina prošlog stoljeća prvenstveno jer su ih nosile cool filmske zvijezde, a danas ih obožavamo jer ih nose zvijezde Instagrama.

Minijaturne naočale iz devedesetih

Glumica Lisa Bonet nosila ih je kao svoj zaštitni znak i nije se skidala čak ni na crvenom tepihu. Drew Barrymore ih je ponosno nosila u filmu "Poison Ivy", a Keanu Reeves ih je također učinio svojim zaštitnim znakom zahvaljujući filmu "Matrix" u kojem ih ne skida. Novi okviri koje danas u ponudi imaju brendovi poput Ray Bana i Balenciage stoga izazivaju nostalgiju i savršeno se uklapaju s drugim odlikama devedesetih koje smo preuzeli kad je u pitanju moda.

Lisa Bonet / Drew Barrymore / Keanu Reeves

Mini okviri i"it" djevojke

Bella Hadid je u 2017. godini minijaturne naočale učinila svojim zaštitnim znakom. Nosi i crne i one s okvirima u boji i baš kao i Lisa Bonet u devedesetima, ne skida ih ni na crvenom tepihu. Okrugle modele kakve nosi Bella obožavaju i Selena Gomez, Suki Waterhouse i druge "it" djevojke, dok su sestre Jenner vjerne onima s ravnim okvirima i crnim staklima. Jedan model su tako i predstavile u okviru svog brenda Kendall + Kylie, a obje podjednako uživaju noseći ga. U nastavku pogledajte kako miljenice Instagrama nose ovaj model sunčanih naočala i inspirirajte se kako ih i sami možete nositi ovog ljeta.

Selena Gomez

Suki Waterhouse

Chriselle Lim

Kendall Jenner

Camila Coelho

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor