Search

Zašto danas ne biste odjenuli hlače s uzorkom?

Zašto danas ne biste odjenuli hlače s uzorkom?

Tekst: BURO.


Ova godina donijela nam je razne neočekivane rasplete pa i one modne, ali dok kolektivno težimo uzemljenju, dio nas i dalje žudi za avanturom. A kako bolje krenuti u modnu avanturu ako ne s uzorcima? I to ne na bilo čemu već na hlačama! Geometrija u svim oblicima, cvjetni ili apstraktni motivi - sve je tu - izaberite svoj tabor.

Zašto danas ne biste odjenuli hlače s uzorkom? (фото 3)

@CLARA.BERRY

 

Print s kvadratićima koji podsjeća na šahovsku ploču nastavit će svoju dominaciju i nakon ljeta. Ako niste ljubitelj jakih kontrasta, razveselit će vas činjenica da su neke od jesenskih varijacija na temu zapravo kvadratići u istoj boji, ali u različitim nijansama koje za dodatnu dramu možete upariti s gornjim dijelom drugačijeg uzorka.

 

Zašto danas ne biste odjenuli hlače s uzorkom? (фото 6)

@ASTRIDANDERSENB

 

Minimalisti će voljeti klasične retro ton na ton karirane varijante u neutralnim nijansama koje kao da su izmišljene za odijela od tankog materijala ili kao jedini uzorak u inače monokromatskim kombinacijama (za ultimativnu retro jesensku inspiraciju bacite pogled na žuto izdanje Zoe Kravitz).

 

Zašto danas ne biste odjenuli hlače s uzorkom? (фото 9)

@VIBIVENEZIA

 

II na kraju, kompleti u pidžama stilu s apstraktnim i cvjetnim printovima možda su najbolja iinvesticija kada uzmemo u obzir koliko dobro izgledaju uz apsolutno sve najljepše jesenske komade, od mekanih džempera do balonera.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više