Search

Upoznajte muzu Hedija Slimanea

Upoznajte muzu Hedija Slimanea

Julia Cumming

Image: Instagram,
Dazed & Confused,
Saint Laurent - Hedi Slimane

Iako joj je tek 19 godina, Julia Cumming dobro je poznato ime u svjetskim modnim krugovima. Osim što pjeva i svira u bendu Sunflower Bean, Cumming je prošle godine postala muzom Hedija Slimanea te se u lipnju našla u njegovoj najnovijoj kampanji za Saint Laurent

Nakon završene škole klasičnog pjevanja u Professional Performing Arts School u New Yorku, Cumming je željela upisati glazbenu akademiju, no planovi su joj se promijenili kada je, kako piše New York Times, casting direktor Saint Laurenta otkrio njezin bend na internetu i pozvao je da nosi reviju za jesen/zimu 2014. u Parizu. Otad je nosila još tri Saint Laurent revije, pozirala u dvije njihove kampanje i u editorialima niza poznatih svjetskih časopisa kao što su Interview, Dazed & Confused, Vogue Italia, Numero i V Magazine.

julia

Njezin je bend nastupao na partyjima nakon revija kuće Saint Laurent, što je poveznicu između njezine glazbene karijere i karijere modela učinilo još jačom. U svom najnovijem editorialu u posljednjem broju francuskog Voguea za kolovoz, ova svestrana it djevojka stala je ispred objektiva fotografa Matthewa Kristalla odjevena većinom u Saint Laurent komade i otkrila kako za nju upravo taj brend danas jedini radi nešto doista autentično s glazbom. 

julia

julia

julia

julia

julia

julia

julia

julia

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više