Search

10 Manolica koje možete kupiti online

10 Manolica koje možete kupiti online

Dizajner pokrenuo webshop

Tekst: A.P.


Image: Manolo Blahnik

Obožavateljice slavnog dizajnera cipela dugo su čekale na otvorenje online shopa koji je pokrenut jučer u suradnji s e-commerce gigantom Farfetch

Manolo Blahnik je ime koje često prelazi preko ženskih usana, još od kraja 90-ih godina kada je Carrie Bradshaw sumanuto trčala ulicama New Yorka u štiklama s njegovim potpisom. Ovaj samozatajni Španjolac, jedan je od najvažnijih živućih dizajnera cipela s prodajnim carstvom koje se prostire od New Yorka, Londona, Seula, Hong Konga pa sve do rodne mu Španjolske. Iako su njegovi butici osvojili svijet, Blahnik je dugo odlijevao čarima online kupnje, te sve do jučer nije imao službeni online shop s kojeg su njegove cipele i modne dodatke mogle naručiti žene diljem svijeta. Zahvaljujući Joseu Nevesu, vlasniku uspješne britanske tvrtke Farfetch, Manolo sada ima monostore na kojem ćete pronaći muške i ženske kolekcije cipela i modnih dodataka.

U ženskom odjelu u ponudi su popularni modeli iz proljetne kolekcije, ali i bezvremenski klasici koje pamtimo iz gore spomenute serije "Seks i grad". Radi se o prepoznatljivim salonkama u bojama, ukrašenim velikom kopčom sa cirkonima, koje estetski koketiraju s modelima cipela kakve su se nekoć nosile na francuskom dvoru. Kompletnu ponudu Manolo Blahnik brenda možete pogledati ovdje, a u galeriji smo izdvojili 10 elegantnih modela Manolica koje bismo voljeli vidjeti u svom ormaru:

Related articles

Buro 24/7 Selection

više