Search

10 najboljih komada u posljednjih 10 godina karijere Alexandera Wanga

10 najboljih komada u posljednjih 10 godina karijere Alexandera Wanga

Posebna retrospektivna kapsulna kolekcija

Image: buro247.ru

Pomalo je teško povjerovati da ove godine 31-godišnji Alexander Wang slavi već 10. obljetnicu svoje dizajnerske karijere. Tim je povodom odlučio lansirati kapsulnu kolekciju bestselera koje je odabrao uz pomoć svojih obožavatelja na službenoj stranici

Bivši student Parsons škole modnog dizajna, Alexander Wang, ove godine slavi 10. obljetnicu svoje prve kolekcije u karijeri koju je predstavio kad mu je bila tek 21 godina. U posljednjih 10 godina dizajner je uspio probiti do samog vrha svjetske mode, osnovati vlastiti brend i postati kreativnim direktorom kuće Balenciaga, koju je nedavno i napustio.

U jubilarnu kapsulnu kolekciju ušli su bestseleri koje je Wang kreirao isključivo za svoj brend, a među njima je svoje mjesto našla i mrežasta haljina s grafičkim prorezima iz proljetno-ljetne kolekcije 2009. godine, kožne hlače visokog struka iz jesensko-zimske kolekcije 2008., kao i kožne kratke hlačice iz kolekcije proljeće/ljeto 2010.

U odabiru 10 najboljih komada koje je u posljednjih 10 godina kreirao Wang sudjelovali su i obožavatelji brenda koji su dobili priliku među 25 kreacija odabrati svojih 10 favorita. Pogledajte u galeriji koji su to komadi ušli u top 10.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više