Search

Vanessa Paradis za proljetnu Conscious kolekciju H&M-a

Vanessa Paradis za proljetnu Conscious kolekciju H&M-a

Kolekcija biti će dostupna krajem ožujka 2013.


Vanessa Paradis zaštitno je lice nove Conscious kolekcije H&M-a za proljeće 2013. godine! U novoj kampanji tako ćemo lijepu Vanessu moći vidjeti u trendi komadima od održivih materijala - žutoj haljini s naborima, hlačama floralnog printa i maslinasto zelenoj ukrašenoj jakni. ”Drago mi je da sam dio nečeg poput Conscious kolekcije za H&M. Trudim se kupovati savjesno, a vintage je veliki dio moje garderobe. Sviđa mi se taj stil koji je ekološki osviješten jer i sama volim ponovno koristiti staru odjeću”, komentirala je Vanessa. 

Vanessa Paradis za proljetnu Conscious kolekciju H&M-a (фото 1)

Proljetna Conscious kolekcija biti će dostupna već krajem ožujka u svim H&M prodavaonicama širom svijeta, zajedno uz Conscious kolekciju za muškarce, djecu i bebe. Žene pak očekuju romantični i sportski komadi - duge haljine, kombinezon i haljina kratkih rukava tropskog printa. U kolekciji se nalaze i gležnjače na petu s remenom, a cijela je kolekcija napravljena od održivih materijala kao što su organski pamuk, reciklirani poliester i tencel. 

Kampanju prati i nova akcija H&M-a - prikupljanje odjeće! Kupci će moći donijeti neželjenu odjeću bilo koje marke u odabrane trgovine, a zauzvrat će za svaku vreću dobiti H&M vaučer!

Vanessa Paradis za proljetnu Conscious kolekciju H&M-a (фото 2)

Tekst: T.B.
Foto: PR 

Leave a comment

više