Search

Concept store Vešmašina: raj za trendsetere

Concept store Vešmašina: raj za trendsetere

Zagrebački concept store prepun originalnih i 'edgy' komada


Image: Foto: Nikola Zelmanović

Vjerojatno ste do danas već čuli o odličnom concept storeu na adresi Opatovina 45, a ukoliko ste ga i posjetili, onda znate kako je Vešmašina jedna od boljih stvari koja se mogla dogoditi Zagrebu. Sve je počelo s webshopom, a sada Vešmašina, iza koje stoji poduzetnica Andrea Ercegović, ima svoju lokaciju u centru grada, dobro poznatu mnogima. Ukoliko niste među njima, Büro 24/7 vas vodi u mali obilazak! Donosimo vam ekskluzivne fotografije za koje smo sigurni kako će vas namamiti u što skoriji shopping. Vešmašina nije mjesto koje će vam se svidjeti samo zbog uređenja, već i zbog količine odjeće, cipela, torbi i nakita koje ćete tamo pronaći. 

Concept store Vešmašina: raj za trendsetere (фото 1)

Vešmašina je ekskluzivni zastupnik za poznati svjetski brend Wildfox Couture, najpoznatiji po svojim 'statement' majicama, ali i jednodijelnim kupaćim kostimima s printom koje svi obožavaju. Osim njega, tu su i brendovi Falling Whistles, MiH Jeans, LOW LUV by Erin Wasson, House of Harlow 1960, Mara Hoffman, Replay Vintage, Dolce Vita, Pamela Love, Zero Gravity te mnogi drugi. Jedni od nama najdražih komada su vintage naočale kojih Vešmašina u svojoj ponudi ima mnogo te popularne Jeffrey Campbell cipele koje su još uvijek predmet žudnje mnogih žena.

Concept store Vešmašina: raj za trendsetere (фото 2)

Ukoliko ste u potrazi za odjećom ili detaljem koji će vas izdvojiti iz mase, ovo je mjesto za vas. Upečatljiv nakit, otkačene cipele, vestice s printom, šiljci ili zakovice - možete birati među originalnim i 'edgy' poslasticama. Vešmašina broji i fanove među poznatim fashionisticama, pa su tako među zaštitnim licima kampanje Judita i Maja Franković, modna blogerica Ana Bacinger, a u svakodnevnim kombinacijama njezinih brendova često možemo vidjeti i blogericu Petru Nižetić. Nedavno je osvojila i pjevačicu Severinu Vučković!

Concept store Vešmašina: raj za trendsetere (фото 3)

Concept store Vešmašina: raj za trendsetere (фото 4)

Concept store Vešmašina: raj za trendsetere (фото 5)

Concept store Vešmašina: raj za trendsetere (фото 6)

Concept store Vešmašina: raj za trendsetere (фото 7)

Concept store Vešmašina: raj za trendsetere (фото 8)

Concept store Vešmašina: raj za trendsetere (фото 9)

Concept store Vešmašina: raj za trendsetere (фото 10)

Tekst: Tina Bačić
Foto: Nikola Zelmanović 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više