Search

Chiara Ferragni za Tod's proljeće/ljeto 2013.

Chiara Ferragni za Tod's proljeće/ljeto 2013.

Kampanja snimljena u vili Necchi u Milanu

Početkom mjeseca pisali smo kako je osnivačica bloga The Blond Salad, Chiara Ferragni, sudjelovala u snimanju kampanje za talijansku modnu kuću Tod's. Tada smo vam predstavili backstage fotografije, a sada vam donosimo cjelokupnu kolekciju, seriju upečatljivih i ljetnih fotografija, snimljenih u vili Necchi u Milanu. Chiara je pozirala s komadima iz nove kolekcije kuće Tod's: torbom i „hefnericama“.

Kada smo objavili backstage fotografije, pretpostavljali smo da će Chiara zamijeniti Gwyneth Paltrow na mjestu zaštitnog lica brenda. No, danas u to više nema sumnje: Chiara nije novo zaštitno lice, već je samo predstavila novu kolekciju kuće Tod's za proljeće/ljeto 2013. godine.

Prije objavljivanja službenih fotografija, predstavnici kuće Tod's najavili su i imenovanje nove kreativne direktorice Alessandre Facchinetti, koja je prije radila za kuće Gucci i Valentino, a dizajnirala je liniju Uniqueness u suradnji s brendom Pinko. Alessandra je preuzela mjesto kreativnog direktora nakon Dereka Lama koji je kuću napustio prije godinu dana. Sada pod njezinu ingerenciju pripadaju linije obuće, odjeće i modnih dodataka, a prve komade s njezinim potpisom vidjet ćemo u kolekciji proljeće/ljeto 2014. godine.

Chiara Ferragni za Tod's proljeće/ljeto 2013. (фото 1)

chiaratods

chiaratods

chiaratods

chiaratods

chiaratods

Tekst: M.T./L.B.

više