Search

Nova kolekcija Maison Michel u Maria store-u

Nova kolekcija Maison Michel u Maria store-u

Od žarkocrvene do bisernosive!


Koliko su šeširi danas trendi, najbolje pokazuju stotine street style fotografija iz vodećih svjetskih modnih metropola, kao i one sa 'špica' i društvenih događanja po našim gradovima, ali niti jedno se ime u svijetu šešira ne može podičiti slavom i prestižem poput kultnog pariškog ateliera Maison Michel. Njihove kreacije nose celebi od Scarlett Johansson do Carle Bruni Sarkozy, uključujući cijelu vojsku topmodela i najutjecajnijih modnih urednica, a kreativna direktorica kuće, Laetitia Crahay, inače zadužena i za kolekcije modnih dodataka u Chanelu, svake sezone iznova oduševljava kombinacijama tradicionalnih oblika i tkanina, osvježenih otkačenim detaljima poput zakovica, čipke, ručno oslikanih motiva i oboda presvučenih kožom.

Nova kolekcija Maison Michel u Maria store-u (фото 1)

Od kada su se prvi primjerci šešira i ukrasa za glavu s potpisom Maison Michela pojavili u ponudi luksuznih concept-butika Maria u Dubrovniku i Zagrebu prije dvije godine, postali su instant hit među domaćim trendsetericama, a njihove ukrasne trake, kojima možete mijenjati i prilagođavati frizuru prema želji, postale su nezaobilazan dio trendovskog vokabulara fashionistica diljem planete.

Nova kolekcija Maison Michel u Maria store-u (фото 2)

Nova kolekcija Maison Michel u Maria store-u (фото 3)

U novoj kolekciji za proljeće/ljeto 2013., Crahay inspiraciju nalazi u nježnom romantizmu svadbenih motiva, kao i u retro šiku 60-ih godina prošloga stoljeća, oplemenivši svoje nove kreacije (kao i hit-model fedora šešira 'Virginie') 'razderanim' čipkastim trakama, ručno oslikanim graffiti-uzorcima i novom neodoljivom paletom boja, od žarkocrvene do bisernosive. Osim šešira od vune i zečje dlake, kao i zabavnih kapa protiv kiše od PVC-a, Maison Michel slavan je i po svojim pletenim modelima izrađenim od slame. Igre teksturama i vrstama prepleta, često sa strateški smještenim 'rupama' na glavi i obodima, čine ih najljepšim i najšik šeširima koji će vas besprijekorno i sa stilom zaštiti od vrelih, ljetnih sunčevih zraka.

Nova kolekcija Maison Michel u Maria store-u (фото 4)

Nova kolekcija Maison Michel u Maria store-u (фото 5)

A uz fantastičnu ponudu najpoželjnijih dizajnerskih brendova u Maria store-u, kao i svih mogućih it-komada koji vas tamo čekaju, novi šešir s potpisom Maison Michel savršeno će zaokružiti svaku proljetnu hit-kombinaciju!

 

 

Nova kolekcija Maison Michel u Maria store-u (фото 6)

 

Photo credit: Maison Michel by Karl Lagerfeld

 

Leave a comment

više