Search

Modeli brenda Victoria Beckham u 3D obliku

Modeli brenda Victoria Beckham u 3D obliku

Nova web stranica s potpunim doživljajem za fanove dizajna Victorije Beckham


Danas s radom počinje nova web-stranica brenda Victoria Beckham, nastala uz kreativno vodstvo studija King & Partners, na web-adresi www.victoriabeckham.com. Za razliku od prošle verzije, na novoj web-stranici moći će se pogledati sve kolekcije ali i kupiti novi modeli.

victoriasite

«Nova web-stranica se razvijala dugo vremena», govori dizajnerica Victorija Beckham. «Bilo mi je jako važno da koncept i stil budu bliski mojoj estetici, a također i da se olakša proces online kupovine kako bi bio ugodniji posjetiteljima. Stranica će pokazati nove strane moje ličnosti i mojeg brenda kroz video. Jako sam zadovoljna što sam mogla približiti svoj brend Victoria Beckham svim potencijalnim kupcima».

victoriasite

Na obnovljenoj domeni www.victoriabeckham.com bit će samo dvije opcije: «Pogledaj» i «Kupi». Pregledati će se moći sve prošle kolekcije, a kupiti komadi koje je dizajnerica sama odabrala iz kolekcije proljeće/ljeto 2013., uz haljine iz kolekcije Icon. Prije kupovine svaka stvar se može pregledati u 3D obliku - za svaki komad je snimljen kratki video.

Odjeća kupljena na stranici može biti dostavljena u SAD, Veliku Britaniju i europske države. Najviše sreće imali su stanovnici Londona i New Yorka, oni mogu dobiti naručene komada već isti dan!

victoriasite

victoriasite

victoriasite

victoriasite

victoriasite

victoriasite

Tekst: D.Č./L.B.

Leave a comment

više