Search

Tatjana Dragović ljepša nego ikad

Tatjana Dragović ljepša nego ikad

U novoj kampanji za poznati brend narukvica Borboleta


Flare, Elle, Cosmopolitan, Amica i Marie Claire samo su neke od naslovnica poznatih časopisa koje je Tatjana Dragović krasila u svojoj svjetskoj karijeri. Njezinom ljepotom bili su opčinjeni mnogobrojni svjetski priznati fotografi pred čiji objektiv je imala čast stati. Među njima se nalaze i slavni Steven Meisel, Patrick Demancheiler, Peter Lindbergh, Steven Klein, Wayne Meiser te Paolo Roversi. Renomirane modne kuće također joj nisu mogle odoljeti. Jedna od najuspješnijih hrvatskih modela nosila je revije za Chanel, Christian Dior, Oscar de la Renta, Dries van Noten, Gianfranco Ferré, Sonia Rykiel te Etro, a sada je zasjala u svjetskoj kampanji poznatog brenda narukvica Borboleta kao zaštitno lice te još jednom pokazala zašto je u samom vrhu svijeta modela!

Borboleta narukvice poznate su kao srećonoše, a ono što ih ističe i čini posebnima su zanimljivi nazivi poput - 'Frankly My Dear I Don't Give A Damn' te raspon boja od neonski roze do puderaste što osvaja fashionistice. Narukvice krase pozlaćeni leptirići i zvjezdice, a najbolje će izgledati ukoliko se odlučite na ruku staviti više od jedne. Idealan su dodatak za ljeto, a u Hrvatskoj ih možete pronaći u zagrebačkom Nicolas Joaillerie u Vlaškoj 8 te u ID concept storeu u Splitu.

Tatjana Dragović ljepša nego ikad (фото 1)

Fotografije zanosne Tatjane potpisuje Šime Eškinja, make-up Simona Antonović, kosu frizerski studio Teuta, a za styling su zaslužni Marko Grubnić i Morana Mamić.

Tatjana Dragović ljepša nego ikad (фото 2)

Tekst: T.B.
Foto: Šime Eškinja 

Leave a comment

više