Search

Tko su najomraženije osobe svijeta mode?

Tko su najomraženije osobe svijeta mode?

Prema listi Huffington Posta


Nakon već mnogih laskavih popisa osoba s "najviše stila/talenta/šarma", portal Huffington Post je odlučio objaviti nešto sasvim drugačije - "Najomraženije osobe svijeta mode". Zanimljivo je kako se na prvom mjestu nalazi Anna Wintour, o kojoj se najčešće govori i piše s pozitivnim predznakom. "Ona je bila inspiracija za scenariste filma "Vrag nosi Pradu", moramo li još nešto dodati?", piše Huffington Post o glavnoj urednici američkog časopisa Vogue.

negativci

Olivia Palermo

Iza Wintour slijedi još jedna slavna, ali navodno potpuno bezosjećajna modna ličnost - Victoria Beckham. Bivša pjevačica grupe Spice Girls, ali i slavna dizajnerica još nije uspjela dobiti oprost za snobizam i težak karakter. Čak je u svom intervjuu za časopis Elle izjavila: "Ljudi misle da sam ćudljiva vještica".

Na trećem mjestu se pojavila Olivia Palermo. Izgleda poput mile djevojke, ali sada se čini kao da je prije nekoliko godina pregazila sve koje je mogla kako bi dospjela u njujorški jetset. Došlo je čak do toga da je Olivija slala pisma svima koje je uvrijedila i molila za oprost, ali pismo je dospjelo u javnost, te je njen otac sudskim postupkom zatvorio portal na kojem je objavljeno. Osim toga, kruže glasine kako je djevojka prototip lika Blaire Waldorf iz serije "Gossip Girl".

negativci

Miranda Kerr

Sasvim neočekivano, na popisu se našla i Miranda Kerr. Povod za pojavljivanje njenog imena je raskid ugovora s Victoria's Secret, koji nije htio produžiti suradnju s hirovitim modelom. Miranda je to prokomentirala riječima da je previše zauzeta brigom oko djeteta, te da zbog toga ne stigne sudjelovati u projektu.

negativci

John Galliano

Ostale pozicije zauzimaju očekivana imena. Ljubiteljica neumjesnih šala Joan Rivers, nalazi se na petom mjestu. Na šestom mjestu se pojavio John Galliano, a popis je završila Cathy Horyn - modna kritičarka New York Timesa, koja je do te mjere kritizirala dizajnere da su je prestali pozivati na svoje revije.

Tekst: D.Č./L.B.

Leave a comment

više