Traži

Retro detalji u novoj kolekciji Jolie Petite by Ljupka Gojić

Retro detalji u novoj kolekciji Jolie Petite by Ljupka Gojić

Prugice, uzorci na točkice i decentni volani za ljeto 2013.


Kolekcijom za ljeto 2013. modna priča Jolie Petite by Ljupka Gojić ostaje vjerna prepoznatljivim, zaigranim motivima koji svake godine dobivaju svoj modni nastavak. Tako je jedan od ključnih komada za vruće ljetne dane model "Laura" koji ujedinjuje vječno klasične mornarske prugice s romantičnim francuskim rukavima od čipke. Upravo prugice dominiraju novom kolekcijom, koja prije svega želi omogućiti maksimalnu udobnost zahvaljujući fleksibilnim krojevima i prozračnim materijalima.

Retro detalji kao što su uzorci na točkice i decentni volani, elementi su koji su zaštitni znak Jolie Petite by Ljupka Gojić kolekcija i stoga se očekivano pojavljuju u ljetnom izdanju ove modne vizije. Povodom lansiranja ljetne kolekcije branda Jolie Petite, Ljupka Gojić-Mikić izjavila je: "Fokus nastavljamo graditi na unikatnoj zaigranosti Jolie Petitea koja ima sada već itekako prepoznatljiv modni potpis. Volimo se poigravati s poznatim uzorcima koje onda transformiramo u našem duhu. Kolekcija obiluje retro atmosferom romantičnog prizvuka, dok se posebno trudimo pružiti što veću udobnost i funkcionalnost ženskoj silueti."

Tradicionalno zaštitno lice kolekcije je Sanela Seferagić iz agencije Midikenn, fotografije potpisuje Jelena Balić, dok je za make-up zaslužna Ivana Zečić.

Tekst: T.K.
Foto: Jelena Balić 

Napišite komentar