Search

Novosti iz zagrebačkog ROBA Storea

Novosti iz zagrebačkog ROBA Storea

Stigle kolekcije za proljeće/ljeto 2013.


Uz nove komade iz proljetno-ljetne kolekcije ROBE dizajnerice Branke Šćepanović i Long Way Back torbi Slavena Milića, te novu kolekciju ekskluzivnih, ručno rađenih kupaćih kostima talijanskog brenda Cherry’s Flakes, u zagrebačkom ROBA Storeu (Preradovićeva 34) premijeru imaju majice i haljine milanskog branda Tothem te kolekcija sunčanih naočala Ghetaldus Vintage koju su kreirali Anamaria Brkić (A’marie) i Mauro Massarotto (Sheriff&Cherry). Ako štujete kvalitetan domaći dizajn i izradu s više desetljeća iskustva, linija ručno rađenih sunčanih naočala koje su dizajnirali Mauro Massarotto i Anamaria Brkić je odabir za vas. Odlična je vijest da se modeli iz Ghetaldus Vintage linije od sada mogu nabaviti i u ROBA Storeu.

Novosti iz zagrebačkog ROBA Storea (фото 1)

Dizajnerica brenda ROBA, Branka Šćepanović, i ove sezone ostaje vjerna kožnim odjevnim predmetima, koje je kombiniranjem mrežaste s punom kožom prilagodila toplijim proljetno-ljetnim mjesecima koji nas očekuju. Kolekcija ROBA SS 2013 biti će dostupna od 10. svibnja u Preradovićevoj 34. U ROBA Store upravo su pristigli novi modeli svevremenskih Long Way Back torbi dizajnera Slavena Milića izrađenih od iznimno kvalitetne kože koja prkosi vremenu i (modnim) sezonama te nošenjem samo dobiva dobrodošlu patinu. 

Novosti iz zagrebačkog ROBA Storea (фото 2)

Odnedavno u zagrebačkom ROBA Storeu možete pronaći modelima jednostavne, no bojom i motivima izuzetno dominantne odjevne komade talijanskog brenda iz Milana – Tothem. Relativno mladi Tothem, ustoličen 2012. godine, već je miljenik talijanskih, profinjenih i izbirljivih fashionista koji su prigrlili njihov neo-ekshibicionistički stil, kako sami dizajneri Carolina Amoretti i Matteo Abbo opisuju svoj rad. Prvu mušku kolekciju naziva "Roots" ("Korijeni") i žensku proljetno-ljetnu kolekciju "Flos" - koja asocira na cvijeće, ali i na svilu od koje su predmeti izrađeni, krase dominantni printevi egzotičnih floralnih vrsta koji su manipulirani te vođeni geometrijskim principima slagani u neodoljive oblike nalik totemima.

Novosti iz zagrebačkog ROBA Storea (фото 3)

Novosti iz zagrebačkog ROBA Storea (фото 4)

Novosti iz zagrebačkog ROBA Storea (фото 5)

Novosti iz zagrebačkog ROBA Storea (фото 6)

Pod parolom "bikini je jedna od najpozitivnijih stvari koje su se desile na ovom svijetu" djeluje mali, ali ekskluzivni talijanski brand kupaćih kostima Cherry’s Flakes. Ovi ručno rađeni komadi osvojili su domaće ljubiteljice plaže i ljeta još prošle godine, kada su se po prvi put našle u ponudi ROBA Storea. Ljubav traje i dalje – nova kolekcija kupaćih kostima Cherry’s Flakes upravo je pristigla u ROBA Store. Kolekcija je, pomalo neobično za ovaj odjevni predmet, predstavljena putem sanjivih, ali razigranih fotografija snimljenih na ladanju, u okružju vile Giulie. Sveobuhvatna briga o proizvodu očituje se i u njegovoj vizualnoj prezentaciji pa nam stoga, osim divnih fotografije, Cherry’s Flake serviraju i prekrasan, nostalgičan video kojeg je režirala Dimitra Louana Marlanti.

Tekst: T.K.
Foto: PR 

Leave a comment

više