Search

Hedi Slimane dizajnirao kostime za Keitha Richardsa

Hedi Slimane dizajnirao kostime za Keitha Richardsa

U sklopu turneje "The Rolling Stones: 50 Years And Counting"


Od tog trenutka kada je Hedi Slimane zauzeo glavnu dizajnersku poziciju modne kuće Saint Laurent, suradništvo brenda je naglo naraslo u vidu neočekivanih ličnosti - Marilyna Mansona, Sky Ferreire, Courtney Love, Kim Gordon, Daft Punka i Becka. Za sve njih je Slimane dizajnirao kostime, a glazbenike je fotografirao - neke za kampanju Saint Laurent Music Project, a neke za modne kampanje kuće Saint Laurent.

U javnosti je objavljena informacija kako će Keith Richards na turneji "The Rolling Stones: 50 Years And Counting" nastupati u dizajnerskim komadima Saint Laurent, koja će čak nositi i njegovo ime – Keith. Scenska garderoba 69-godišnjeg glazbenika u vrijeme nastupa sastojati će se od prsluka, kožne jakne, svilenih šalova i T-shirtova s kratkim i dugim rukavima, kako bi bio spreman za sve vremenske prilike.

richardshedi

Keith Richards

"Obožavatelji mogu zaboraviti na kupnju jeftinih T-shirtova s glazbenicima", piše Fashion Telegraph, aludirajući na činjenicu kako će se umjesto dosadnih bezimenih majici u prodaju krenuti kožne jakne pod nazivom Keith od Saint Laurent Stage Wear by Hedi Slimane. Uskoro će se jakna moći kupiti online za basnoslovnu sumu od 4 850 dolara. Ostatak kolekcije će se u prodaji pojaviti kasnije.

Hoće li Mick Jagger nastupati na sceni u komadima Saint Laurent još nije poznato. Turneja "The Rolling Stones: 50 Years And Counting", posvećena 50. godišnjici benda, koja je počela 25. studenog 2012., trajati će do 13. srpnja 2013.

Tekst: D.Č./L.B.

Leave a comment

više