Search

Prvi intervju Johna Galliana nakon skandala

Prvi intervju Johna Galliana nakon skandala

Ispovijed dizajnera za američki Vanity Fair


John Galliano nije davao intervjue još od vremena skandala, koji ga je koštao rada u modnoj kući Dior i dobre reputacije. Ali posljednjih nekoliko mjeseci naviještao je ozbiljan povratak na scenu - prvo je prihvatio rad u njujorškom studiju svog prijatelja Oscara de la Rente, a zatim pristao održati predavanje na fakultetu modnog dizajna Parsons The New School For Design, iako je posljednji ipak na kraju bio otkazan.

Po prvi puta je Galliano progovorio o svemu u intervjuu za Vanity Fair, koji će se pojaviti u srpanjskom izdanju časopisa. Što je točno podijelio s javnošću u intervjuu, je li se pokajao ili zamolio nekoga za oprost, još nije poznato. Na pitanje o sadržaju intervjua, agentica Johna Galliana rekla je kako ni sama još ne zna što se nalazi u intervjuu.

gallianointervju

Ingrid Sischy

Nije poznato ni zašto je baš odabran časopis Vanity Fair. Prema zaključku Women's Wear Daily, čini se da je to zbog toga što ga je intervjuirala Ingrid Sischy, koja je uz funkciju u američkom Vanity Fairu, suizdavačica talijanskog, njemačkog i španjolskog izdanja časopisa. Nije li to idealna mogućnost pozicioniranja intervjua u druga međunarodna izdanja i organizacije velikog povratka upravo na taj način?

Tekst: D.Č./L.B.

Leave a comment

više