Search

Petra Kurtela i Marko Tolja nose vintage

Petra Kurtela i Marko Tolja nose vintage

Kampanja nove kolekcije naočala Ghetaldus Vintage 2013.


Prošle godine predstavljena je ekskluzivna kolekcija sunčanih naočala Ghetaldus Vintage 2013., koja je odmah postala obavezni modni dodatak svih ljubitelja retro naočala u suvremenoj interpretaciji. Naočale su od sada dostupne na svim Ghetaldus prodajnim mjestima.

StreetStyle fotograf Goran Čižmešija fotografirao je mladu glumicu Petru Kurtelu i glazbenika Marka Tolju koji su prošetali zagrebačkim ulicama u Ghetaldus Vintage 2013. naočalama.

Petra Kurtela i Marko Tolja nose vintage (фото 1)

Kolekcija Ghetaldus Vintage za ljetnu sezonu 2013. sažima intrigantnu modnu interpretaciju kultnih Ghetaldusovih modela sunčanih naočala iz 1960-ih do 1980-ih, koji su obilježili prošla desetljeća, a koji su u ovoj kolekciji dobili osuvremenjeni izgled minimalnim, ali efektnim intervencijama. Kolekcija Ghetaldus Vintage sastoji se od 10 modela proizvedenih od plastike i žice, u različitim bojama i veličinama. Plastični modeli izrađuju se posebnom tehnikom injekcioniranja, a nakon brojnih i pažljivih obrada, naočale se završno bojaju i lakiraju, te se u njih ugrađuju bojane organske leće kojima se prethodno nanosi zaštitni UV sloj. Metalni modeli sunčanih naočala izrađeni su od plemenitih materijala poznatih kao Alpaka i Monel, točnije od žice sačinjene od bakra, nikla, cinka, željeza i drugih elemenata u tragovima. Bojane i lakirane visokokvalitetne leće su kod metalnih modela također organske.

Svi modeli sunčanih naočala Ghetaldus Vintage ručno su izrađeni i ručno bojani u hrvatskoj tvornici Ghetaldus nedaleko Zagreba, te s razlogom nose potvrdu kvalitete "Made in Croatia".

Petra Kurtela i Marko Tolja nose vintage (фото 2)

Petra Kurtela i Marko Tolja nose vintage (фото 3)

Petra Kurtela i Marko Tolja nose vintage (фото 4)

Petra Kurtela i Marko Tolja nose vintage (фото 5)

Petra Kurtela i Marko Tolja nose vintage (фото 6)

Petra Kurtela i Marko Tolja nose vintage (фото 7)

Petra Kurtela i Marko Tolja nose vintage (фото 8)

Petra Kurtela i Marko Tolja nose vintage (фото 9)

Petra Kurtela i Marko Tolja nose vintage (фото 10)

Petra Kurtela i Marko Tolja nose vintage (фото 11)

Petra Kurtela i Marko Tolja nose vintage (фото 12)

Tekst: T.K.
Foto: Goran Čižmešija 

Leave a comment

više