Search

Sretan rođendan, Ljupka Gojić Mikić!

Sretan rođendan, Ljupka Gojić Mikić!

Donosimo vam poznate naslovnice i kampanje s predivnom Ljupkom!


Büro 24/7 veliki je fan Ljupke Gojić Mikić - obožavamo njezin stil, gracioznost i svjetski brend Jolie Petite! Ljupka je od samog lansiranja portala u Hrvatskoj bila velika podrška cijelom projektu i intervjui s njom jedni su od prvih koje smo s radošću objavljivali. Često je bila naša zvijezda rubrike Look dana, bila je na našoj listi najbolje odjevenih Hrvatica u 2012. godini, otkrila nam je svoja najdraža mjesta u New Yorku, iskreno progovorila o svemu u intervjuu s našim kreativnom direktorom Grgom Zečićem, te redovito ne možemo odoljeti, a da ju ne uklopimo u našu Instagram Maniu.

Njezin Instagram profil osobito volimo pratiti jer povremeno naiđemo na neku od fotografija njezinih poznatih naslovnica i editoriala - naime Ljupka je ušla u svijet modelinga sa samo 10 godina, kada je počela surađivati sa poznatom agencijom Midikenn, a već sa 13 godina bila je najmlađa Hrvatica koja se pojavila na naslovnici Elle časopisa. 

Sretan rođendan, Ljupka Gojić Mikić! (фото 1)

Nadalje je u svojoj karijeri uistinu zasjala na mnogima! Među njima su časopisi Harper's Bazaar, InStyle, Cosmopolitan, Elle, Madame Figaro te mnogi drugi, a Ljupka je također snimila kampanje za brojne poznate svjetske brendove među kojima su Chanel, Armani, GAP, Mango, Yves Saint Laurent, Tommy Hilfiger i J. Crew. Danas vam povodom njezinog rođendana donosimo poznate svjetske naslovnice, kampanje i editoriale koje je krasila i predivnoj Ljupki želimo od srca sve najbolje!

Sretan rođendan, Ljupka Gojić Mikić! (фото 2)

Sretan rođendan, Ljupka Gojić Mikić! (фото 3)

Sretan rođendan, Ljupka Gojić Mikić! (фото 4)

Sretan rođendan, Ljupka Gojić Mikić! (фото 5)

Sretan rođendan, Ljupka Gojić Mikić! (фото 6)

Sretan rođendan, Ljupka Gojić Mikić! (фото 7)

Foto: Midikenn, Instagram

Leave a comment

više