Search

30 godina mode u Vogueu u novoj knjizi Grace Coddington

30 godina mode u Vogueu u novoj knjizi Grace Coddington

Bogata modna povijest kreativne urednice američkog Voguea


Image: buro247.ru

Nakon više od deset godina kreativna urednica američke verzije časopisa Vogue, Grace Coddington, odlučila je objaviti svoju fotoknjigu "Grace: Thirty Years of Fashion at Vogue" u novijem izdanju koje će sadržavati i neke od najzanimljivijih Graceinih uspomena tijekom 30 godina duge karijere u Vogueu

Knjiga naslovljena "Grace: Thirty Years of Fashion at Vogue" (Grace: 30 godina mode u Vogueu) nekima će se možda učiniti poznatom. To nije slučajno jer je već 2002. godine Grace Coddington objavila knjigu fotografija istog naslova, a sad spomenutu najavljuje u dopunjenom izdanju. 

Novo će izdanje na 408 stranica, koliko će brojati prvi svezak, ponovno ispričati Graceinu modnu priču na mjestu kreativne urednice američkog Voguea, dok se ujesen 2016. očekuje i drugi svezak koji će obuhvatiti posljednjih 13 godina djelovanja u Vogueu.

Knjiga će osim fotografija sadržavati i Graceino pismo dopunjeno ilustracijama i karikaturama fotografa s kojima je tijekom svoje karijere surađivala kao što su Steven Klein, David Bailey, Cecil Beaton, Guy Bourdin, Arthur Elgort, Annie Leibovitz, Steven Meisel, Helmut Newton, Norman Parkinson, Irving Penn, Lord Snowdon, Mario Testino i Bruce Weber. Svoj će doprinos u predgovoru knjige ostaviti i Anna Wintour te Karl Lagerfeld.  

Related articles

Buro 24/7 Selection

više