Search

4 nove jesenske boje Lancôme Grandiose maskare

4 nove jesenske boje Lancôme Grandiose maskare

Majstor za trepavice

Tekst: A.P.


Image: lancome

Od svih stvarčica u kozmetičkoj torbici, maskara je jednostavno najpopularnija. Oko 70% žena u prosjeku je koristi 5 dana u tjednu, dok je trećina nanosi svaki dan

Lancôme, vodeći stručnjak za maskare, ponovno pomiče granice te nas svojom kreativnošću i tehnološkom inovativnošću jednostavno obara s nogu. U eri kada je vrijeme postalo luksuz, a ritam života sve ubrzaniji, žene su u potrazi za najnovijim ekskluzivnim make-up accessoryjem koji će optimalno istaknuti njihovu ljepotu. Stoga Lancôme donosi novu interpretaciju kodeksa ovog obožavanog proizvoda. Grandiôse nije tek novi proizvod, već predstavlja istinsku avangardnu reinterpretaciju maskare koja ispunjava očekivanja svih žena zahvaljujući pojednostavljenoj tehnici nanošenja koja donosi nevjerojatne rezultate u jednom potezu!

 

Lancome

Kombinacijom inovativnosti, mašte, stručnosti i istančanosti, Grandiôse ovjekovječuje tradiciju suštinskog francuskog chica, utjelovljujući temeljne vrijednosti Lancômea. Dolazi u profinjenoj bočici, jednostavno se nanosi, a rezultati su spektakularni. Pojednostavljujući nanošenje maskare ergonomično oblikovanim proizvodom, Lancôme pobjeđuje vrijeme i dovodi umjetnost nanošenja makeupa do savršenstva. Ove jeseni Lancôme nas dočekuje s 4 nove zamamne boje Grandiose maskare koje će naglasiti ljepotu vaših očiju. Tako se možete odlučiti za toplu boju kestena, safir plavu, tamno plavu i ljubičastu. Zaštitno lice nove kampanje je lijepa španjolska glumica Penelope Cruz.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više