Search

5 najboljih trenutaka s Victoria's Secret revije

5 najboljih trenutaka s Victoria's Secret revije

Spektakl u Parizu

Tekst: A.P.


Image: Getty/Guliver

Sinoć je u Parizu održana spektakularna revija američkog modnog brenda Victoria's Secret

Kao i svake godine neke od najljepših žena svijeta prošetale su pistom najambicioznijeg "modnog" showa. Victoria's Secret nema puno veze s pravom modom kakvu poznajemo i pratimo. Ovdje se prije svega radi o vrhunski osmišljenom događaju na kojem produkt, tj. donje rublje pada u drugi plan, a pjevačke zvijezde i zanosna tijela Anđelica preuzimaju glavnu ulogu. Svaku reviju prati neka ljubavna priča, kontroverza, ekskluziva i naravno obilje poznatih lica u publici i na pisti.

Irina Shayk

Sve oči su bile uperene u prekrasnu Irinu Shayk kojoj se na pisti nazirao trudnički trbuščić. Naime, manekenka je otkrila da očekuje prvo dijete s glumcem Bradleyjem Cooperom s kojim je u vezi već dvije godine.

Lady Gaga

Lady Gaga je prava majstorica zabave, a to je dokazala i sinoć s moćnim setom za vrijeme kojeg se uspjela preodjenuti čak pet puta. Gaga je pistom ponijela komade omiljenih joj dizajnera poput YSL i Azzedinea Alaije.

Kendall Jenner

Iako cijela obitelj Kardashian-Jenner putuje na velike revije ovog tipa kako bi podržali Kendall, ovaj put mlada je manekenka u Pariz pristigla sama. Izostanak obiteljske podrške pripisuje se pljački Kim Kardashian u Parizu i radi koje izbjegava putovanja, ali i zabrinjavajućem stanju u kojem se nalazi Kanye West koji je jučer pušten iz bolnice.

Gigi Hadid, Bella HAdid

Sestre Hadid su zaslužne za kontroverzni dio priče. Naime, iako je Bella odabrana da ove godine hoda pistom bok uz svoju uspješnu sestru, modni forumi su se raspisali o opravdanosti izbora. Bella jest model trenutka i mlada zvijezda u usponu, ali je njen angažman na ovoj reviji podigao mnoge obrve u modnoj industriji.

BElla Hadid, Weeknd

Za ljubavni dio spektakla ponovno se vraćamo na prezime Hadid. Pametno složena priča u kojoj će Bella i njen dečko The Weeknd zajedno prošetati pistom nije mogla izostati. Ako se sjećate Adama Levinea i Behati Prinsloo čiju je vezu VS također promovirao na pisti, jasno vam je kako ovaj prokušani recept uvijek uspijeva.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više