Search

A'marie i Dawg Swag predstavili kolekciju marama za pse

A'marie i Dawg Swag predstavili kolekciju marama za pse

Ekskluzivna suradnja


Image: PR

Hrvatski brend za pse Dawg Swag i dizajnerica Anamarija Brkić, poznatija pod imenom A'Marie, predstavljaju ekskluzivnu limitiranu liniju dizajnerskih marama za pse

Marame za pse rađene su od materijala koje A'marie koristi u svojoj novoj kolekciji, baziranoj na lepršavim ljetnim haljinama, koje su sve samo ne obične. U ponudi nove proljetne kolekcije brenda Dawg Swag tako možete pronaći sedam različitih modela marama za pse, izrađenih od bijele čipke pa sve do marame metaliziranog sjaja. Ovakve marame za pse nisu samo modni dodatak već mogu poslužiti i za rashlađivanje tijekom ljetnih vrućina. Dovoljno je mokru maramu svezati psu oko vrata, što će mu omogućiti da lakše podnese visoke temperature.

Dawg Swag je inače napravio i posebnu liniju marama za potrebe projekta "Djeca prijatelji životinja", u sklopu kojeg će terapijski psi Hrvatske udruge za školovanje pasa vodiča i mobilitet pomoći malenim pacijentima Klinike za dječje bolesti Zagreb u oporavku, olakšati im boravak u bolnici i biti im velika podrška.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više