Search

A'Marie predstavlja kapsulnu kolekciju majica koje možete nositi od jutra do večeri

A'Marie predstavlja kapsulnu kolekciju majica koje možete nositi od jutra do večeri

"New Classics"

Urednik: BURO.


Assistant Photographer: Miloš Stanković
Hair: Loft Parrucchieri by Maja Stanišić
Make-up: Biljana Janković
Image: Senja Vild

Kvalitetna majica i traperice su dnevna uniforma svake žene, komadi koji zauzimaju velik dio ženskih ormara i služe kao dnevni ekvivalent maloj crnoj haljini - jednostavan i efektan stajling za dane kada ne znamo što bismo odjenule. Upravo je od te ideje Anamarija Brkić krenula u razradu ove kapsulne kolekcije koja je utemeljena na svima poznatim klasičnim komadima, ali u novom modernom izdanju. Majica ovdje nije u sporednoj ulozi zaokruživanja stajlinga. Ona je nosilac kompletnog looka, komad oko kojeg gradite svoju modnu priču ovisno o prigodi u kojoj je nosite i kako vam nalaže vlastiti stil odijevanja: "Razmišljala sam kako da jedan bezvremenski odjevni predmet poput majice učinim zanimljivijim, a da mu pritom ne oduzmem nonšalantnost i funkcionalnost. I sama u ormaru imam veliku kolekciju običnih t-shirta za kojima često posežem u dnevnim prigodama te sam krenula od ideje kako ih osvježiti i dati im statement izgled koji će ih učiniti komadom koji možete nositi od jutra do večeri i kombinirati ga na bezbroj načina." kazala je Anamarija Brkić.

A'Marie predstavlja kapsulnu kolekciju majica koje možete nositi od jutra do večeri (фото 1)

Upravo je ta mogućnost kombiniranja jednog komada na više načina ono što karakterizira dizajneričin rad. Multifunkcionalnost je prepoznatljiv potpis brenda koji je implementiran na nekoliko modela, a koji s jednim stilističkim zahvatom dobivaju sasvim nov izgled ili funkciju. Tako se pomoću različitih načina vezanja trakica i čvorova možete poigrati s oblikom majice, a jednostavnom kombinacijom tunike možete dobiti predimenzioniranu majicu ili atraktivnu mini haljinu. Modeli s nabranim voluminoznim rukavima bit će idealna zamjena za večernje topiće u kombinaciji s trapericama visokog struka ili mini suknjama od trapera. Klasičarke će odabrati pročišćen model koji je idealna zamjena bijeloj košulji, a romantičarke će pasti na eleganciju najfinijih prirodnih materijala od kojih je izrađen jednostavan model dugih rukava s mašnom na ramenu.

A'Marie predstavlja kapsulnu kolekciju majica koje možete nositi od jutra do večeri (фото 2)

Lakoća kombiniranja također proizlazi iz palete dvaju bezvremenskih (ne)boja crne i bijele u kojima je kolekcija napravljena. Crna i bijela nemaju konkurenciju kada je riječ o stiliziranju i pristaju uz svaku boju i uzorak koji se nose u proljetnim mjesecima. Udobnost i kvaliteta materijala uvijek su na prvom mjestu kada se kreće u realizaciju kolekcije i u ovom segmentu A'MARIE ne radi ustupke. Kompletna kolekcija je izrađena od najfinijeg mikromodala s pamučnim rukavima. Mikromodal je izuzetno ugodan za nošenje i lako se održava zbog čega ga dizajnerica uvijek preferira u svojim Basic kolekcijama. Kolekciju prati mini kampanja koja je snimljena u jednom od najšarmantnijih beogradskih prostora "Smokvici" - urbanom okupljalištu stajliš Beograđana koje se nalazi na pitoresknom Dorćolu. U ulozi zaštitnog lica našla se tajlandska manekenka i glumica s beogradskom adresom Nabi Tang. Kolekcija "NEW CLASSICS" je dostupna na amarie-fashion.com i u A'MARIE dućanu na adresi (Gundulićeva 19), a sve modele možete vidjeti i na Instagramu brenda.

A'Marie predstavlja kapsulnu kolekciju majica koje možete nositi od jutra do večeri (фото 3)

A'Marie predstavlja kapsulnu kolekciju majica koje možete nositi od jutra do večeri (фото 4)

A'Marie predstavlja kapsulnu kolekciju majica koje možete nositi od jutra do večeri (фото 5)

A'Marie predstavlja kapsulnu kolekciju majica koje možete nositi od jutra do večeri (фото 6)

A'Marie predstavlja kapsulnu kolekciju majica koje možete nositi od jutra do večeri (фото 7)

A'Marie predstavlja kapsulnu kolekciju majica koje možete nositi od jutra do večeri (фото 8)

A'Marie predstavlja kapsulnu kolekciju majica koje možete nositi od jutra do večeri (фото 9)

A'Marie predstavlja kapsulnu kolekciju majica koje možete nositi od jutra do večeri (фото 10)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više