Search

adidas Superstar by Pharrell Williams od danas u Hrvatskoj

adidas Superstar by Pharrell Williams od danas u Hrvatskoj

Raznobojni modeli za kojima su svi poludjeli

A.P.


Image: PR

Premijerno 11 hrvatskih Supercolor boja na novom urbano-modnom virtualnom mjestu – Instagramu adidasHrvatska!

U godini Superstara nakon baznog i Vintage Deluxe paketa, brend adidas Originals u suradnji s neponovljivim Pharrellom Williamsom lansira Supercolor kolekciju koja legendarnu Superstar tenisicu promatra kroz spektar 50 različitih boja, od čega će ih 11 biti dostupno u Hrvatskoj.

Uz razne boje tenisica u ovoj se kolekciji mogu pronaći i zanimljive majice u raznim bojama i šarenim Originals printovima. "Supercolor je proslava jednakosti kroz raznolikost. Različitija je od svih dosadašnjih kolekcija i time individualnija od svih prije" - pojašnjava poznati pjevač.

adidas

Za adidas, Superstar predstavlja više od tenisice – one su neizostavan detalj ulične mode diljem svijeta. Pojavile su se davnih 70-ih godina na košarkaškim terenima, a svoje zlatno doba doživjele su u 80-ima kad su postale dijelom urbane mode i hip hop kulture. Tijekom svih ovih godina, ove tenisice svojom klasičnom siluetom, koja se nije mijenjala do danas, ne prestaju oduševljavati stare, ali i nove generacije ljudi u potrazi za tenisicom koja savršeno odgovara njihovom stilu.

adidas

adidas Originals Superstar Supercolor proljeće/ljeto kolekcija dostupna je od 27. ožujka u adidas shopovima, ShoeBeDo dućanima i na službenom shoebedo shopu.

Kako bi mogli pratiti sve novitete vezane uz Supercolor i Superstar kampanju, sve ljubitelje adidasa i jedne od najpopularnijih društvenih mreža oduševit će vijest o pokretanju lokalnog adidas Hrvatska Instagram profila. Svi zainteresirani tamo će moći pratiti i ostale poslastice koje se pripremaju u adidasovoj kuhinji. Provjerite na linku instagram.com/adidashrvatska.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više