Search

Ako volite gingham uzorak, obožavat ćete brend Paris 99

Ako volite gingham uzorak, obožavat ćete brend Paris 99

Haljine neobičnih krojeva

Tekst: D.D.


Image: Instagram,
Paris 99

Paris Starn nedavno je počela kreirati komade nadahnute prabakinom pregačom, a u samo dva mjeseca postojanja neki su se modeli već rasprodali...

Čini se kako su obožavateljice mode pronašle novu opsesiju na Instagramu koja se zove Paris 99. Brend je početkom prosinca osnovala njujorška kreativka, a za sada se u ponudi može pronaći tek osam modela - nazvani po prijateljicama vlasnice brenda. Zanimljivim prorezima na haljinama stavlja naglasak na dijelove tijela koji se ne smatraju seksepilnima, ali su njoj izrazito privlačni.

Ako volite gingham uzorak, obožavat ćete brend Paris 99 (фото 1)

Materijal prekriven ginghamom u različitim oblicima je prisutan u gotovo svim američkim domaćinstvima, a dizajnerica ga je htjela učini zanimljivim. Zato je uzorak predimenzioniran te obrubljen valovitim vrpcama, a haljine krase i mašne od iste tkanine te biserni gumbi. Također, moderni krojevi daju suvremenu notu retro tkanini, a svi modeli dolaze s detaljnim opisom koji dio tijela naglašava te kojoj će figuri najbolje pristajati. Primjerice, haljina Rio vizualno stanjuje struk, model Margaret naglašava i podiže dekolte, a ujedno je i šira u području trbuha i bokova, dok Paige s visokim ovratnikom naglašava ramena, stražnjicu i leđa.

Ako volite gingham uzorak, obožavat ćete brend Paris 99 (фото 2)

Haljine su namijenjene za samouvjerene žene, a izrađuju se ručno u radionici u New Yorku, i to u limitiranim količinama. Kreacije u ružičastoj, žutoj i plavoj boji kreću u izradu po primljenoj narudžbi na online dućanu brenda, a potrebno je otprilike dva tjedna da bi gotova haljina stigla na kućnu adresu. Paris 99 zasad ima nešto više od 3000 pratitelja na Instagramu, a nema sumnje da će s dolaskom ljepšeg vremena brend osvojiti još veći broj fanova.

Ako volite gingham uzorak, obožavat ćete brend Paris 99 (фото 3)

Ako volite gingham uzorak, obožavat ćete brend Paris 99 (фото 4)

Ako volite gingham uzorak, obožavat ćete brend Paris 99 (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više