Search

Alduk donosi raskošnu proljetnu kolekciju koju će voljeti žene

Alduk donosi raskošnu proljetnu kolekciju koju će voljeti žene

Proljetna energija i pozitiva

Tekst: A.P.


Image: Jelena Balić

Dizajner predstavlja novu kolekciju svježim vizualima u suradnji s fotografkinjom Jelenom Balić

Nova kolekcija kratkih, koktel, midi i dugih haljina te suknji, kombinezona, topova i hlača za proljeće/ljeto 2018. broji čak 46 modela koji su već dostupni u dizajnerovom showroomu u Zagrebu, a uskoro i na web stranici alduk.hr. Nove teksture, svjež kolorit i prepoznatljiv Alduk potpis okosnica su kolekcije naziva "Attitude" koja slavi žensku samouvjerenost u svakom pogledu, ali i prenosi raznovrsnu paletu emocija i snažnog stava izvrsno prikazanih kroz vizuale u režiji Jelene Balić. Inspirirani pročišćenim, gotovo sirovim stilom devedesetih, Alduk je stvorio svježu i cool modnu kampanju čiste pozadine, ogoljenu svih suvišnih dekorativnih elemenata koja stavlja naglasak isključivo na odjeću, njenu teksturu, boju, detalje, vez i pokrete manekenke.

alduk

alduk

"Moda je otkrivanje i proces neprestanog stvaranja koje nas istovremeno troši i puni, ali kada rezultira ovakvim fotografijama i kampanjom koje su izvrsno ostvarena vizija, onda znate da imate dobar tim, a i jasan cilj kojemu idete. Minimalizam u dekorativnom smislu i naglasak na nove modele te neobuzdan, snažan duh manekenke bili su dovoljni elementi za novu kampanju. Ova kolekcija je svježe i kreativno jako razigrano izdanje mog dizajna, a reakcije su izvrsne stoga sam uvjeren da u dizajnu uvijek treba polako pomicati granice jer ta hrabrost redovito nailazi na odobravanje" izjavio je Ivan.

alduk

Hrvatska manekenka s bogatom inozemnom karijerom, Suzana Horvat, izvrsno je iznijela zahtjevan posao poziranja i donošenja raznih emocija u kadar, a za proljetni makeup i kosu su se pobrinuli Dajana Pajkić i Mijo Majhen.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više