Search

Aldukove vjenčanice za djevojke koje vole jednostavnost i funkcionalnost

Aldukove vjenčanice za djevojke koje vole jednostavnost i funkcionalnost

Bez previše tradicionalnih ukrasa i kićenja

Urednik: A.P.


Image: Jelena Balić

Alduk vjenčanice su moderne, lišene klasičnih ukrasa i bazirane na udobnim krojevima i tkaninama s ručnom doradom. Silueta je uvijek ženstvena i laska tijelu, u struku ga akcentira upečatljivim detaljom ili pojasom, a u svakoj novoj kolekciji dizajner dodaje posebne elemente u vidu teksturiranih tkanina, poigravanja naborima, veza ili tonova. Sva ova estetska obilježja vjerno prate svjetske trendove kada su vjenčanice u pitanju, a koji nalažu jednostavnost i funkcionalnost prije svega. Prošla su vremena kada su žene isključivo žudjele za pufastim balskim vjenčanicama u slojevima tila i satena. Danas je ukus modernog kupca rafiniran te nije čudno da žene često kupuju Aldukove vjenčanice i poslije ih opet nose za neke posebne prigode ili svečanosti.

alduk

Minimalistička kulisa u sivome tonu, filmsko poigravanje svjetlom, izvrstan južnoafrički model Nicole Meyer i prepoznatljiva Alduk estetika bili su dovoljni da fotografkinja Jelena Balić uplete svoj ženstveni pristup i stvori doista divnu modnu kampanju koja prati novu Bridal kolekciju. Prozračan make-up Dajane Pajkić i jednostavna firzura Studija Marcela stavili su naglasak na prirodnu ljepotu modela. Senzualna, istovremno krhka i jaka, putena, svjesna sebe i pomalo zaigrana - sve su to karakteristike nove kampanje Alduk linije vjenčanica koja uspješno postoji punih pet godina.


alduk
«Nova kampanja je stilski nastavak na sve ovogodišnje projekte koji su minimalističke estetike, vrlo jednostavnog pristupa, ali s težnjom ka savršenstvu u dizajnu modela i njihove prezentacije. Stava sam da je izvrsna haljina na predivnome modelu sasvim dovoljno elemenata za ispričati jednu posebnu modnu priču. Manje je više.» kratko je izjavio dizajner povodom izlaska nove kampanje za jesen i zimu. Cijene vjenčanica se kreću u rasponu od sedam do deset tisuća kuna.

alduk

alduk

aldu

alduk

alduk

alduk

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više