Search

Aleksandra Dojčinović prikazala novu jesensku kolekciju

Aleksandra Dojčinović prikazala novu jesensku kolekciju

Na zagrebačkom kolodvoru


Image: Mateja Vrčković

Aleksandra Dojčinović je jučer na zagrebačkom Glavnom kolodvoru prikazala svoju novu kolekciju za jesen i zimu 2017. godine

Dizajnerica je sve uzvanike povela na vožnju vlakom od Zapadnog do Glavnog kolodvora na kojem je onda održana i revija. To je svojevrsna Aleksandrina posveta Zagrebu vezana uz mjesto gdje su mnoga putovanja započinjala, ali i završavala još otkako je Glavni kolodvor izgrađen davne 1890. godine. Aleksandra Dojčinović je u priopćenju za medije izrazila kako putovanje od Zapadnog do Glavnog kolodvora u sebi nosi višestruku simboliku - osim što upozorava na probleme s kojima se u novijoj povijesti suočava željeznički promet u Hrvatskoj, to je Aleksandrino osobno, sasvim životno putovanje, budući da je to i njoj, prema vlastitom priznanju, prvo Hrvatskim željeznicama u životu. Zajednička je ovo priča i dviju tvrtki čija je poveznica trajnost i ustrajnost da u hrvatskoj svakodnevici ostvare svatko svoj san, Hrvatske željeznice već stoljeće i pol, a Lei Lou proteklo desetljeće.

Kolekcija za nadolazeću jesen i zimu donosi večernje haljine koje su neke uzvanice na reviji već nosile. Spomenute su haljine obilovale čipkom, izvezenim tilom i drugim transparentnim tkaninama koje su vrlo popularne ove sezone. Osim njih, u kolekciji se pojavljuju i topovi i suknje i to također od čipke, hlače visokog struka i jedno karirano odijelo. Kolekciju su zaokružili kaputi među kojima se ističu bunde od bojanog krzna te dugi vuneni kaputi koji se vežu u struku i ukrašeni su krznom ili čipkastim i cvjetnim aplikacijama. U galeriji pogledajte cijelu kolekciju:

Related articles

Buro 24/7 Selection

više