Search

Aleksandra Dojčinović predstavila iznimno ženstvenu kolekciju

Aleksandra Dojčinović predstavila iznimno ženstvenu kolekciju

Ružičaste nijanse, čipka i cvjetne aplikacije

Image: PR

Aleksandra Dojčinović sinoć je na zagrebačkom Velesajmu prikazala svoju novu kolekciju za proljeće - ljeto 2015. za koju se, vjerujemo, njezine klijentice već upisuju na listu čekanja

Kolekcija je obilovala nježnim ružičastim nijansama, čipkom i cvjetnim aplikacijama na haljinama. Aleksandra Dojčinović rijetko eksperimentira. Pronašla je formulu koje njezine klijentice obožavaju, pa tako ni i u ovoj kolekciji ne odstupa od vlastitog zadanog standarda. Haljine su svakako dominantan odjevni predmet kolekcije izrađene u crvenoj, bijeloj, ružičastoj i nježno plavoj boji, uglavnom od čipke, a pojavio se i tamno crveni baršun, te jedan model od kože u puderastim nijansama koji je poprilično odskakao od ostatka kolekcije. 

Aleksandra Dojčinović predstavila iznimno ženstvenu kolekciju (фото 1)

Neobična i nova dimenzija u Aleksandrinom radu svakako je upotreba kariranog uzorka  pri izradi haljina i jednih hlača visokog struka kod kojih bila očita referenca na sedamdesete. Kolekcija je zatvorena preokretom, večernjim crnim haljinama izrađenim u kombinaciji tila, čipke i još malo cvjetnih aplikacija, koje će vjerojatno, uz nekoliko pastelnih komada s početka, postati 'bestselleri' ove godine.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više