Search

Alexa Chung predstavlja prvu kolekciju svog brenda u spotu Mikea Skinnera

U suradnji s online trgovinom MyTheresa


Image: Screenshot

Prva kolekcija brenda Alexachung stiže sutra u online trgovinu MyTheresa, a tim je povodom predstavljen spot Mikea Skinnera u kojem se Chung pojavljuje u komadima iz kolekcije

Alexa Chung je do sada surađivala na raznim kolekcijama s brendovima poput Madewella i Marks&Spencera, a Mulberry je čak i jednu svoju torbu nazvao po njoj, no ovog puta željno iščekujemo kolekciju njenog vlastitog brenda. Brend je nazvala Alexachung, a prva kolekcija stiže sutra u online trgovinu MyTheresa. I iako je već predstavljen jedan najavni video o kolekciji, u novom videu vidimo sve komade iz kolekcije i to upravo na Alexi Chung. Radi se o spotu britanskog glazbenika Mikea Skinnera, a u njemu vidimo Alexu kako se nekoliko puta presvlači i tako kroz spot nosi baš sve komade iz nove kolekcije. Skinner i Chung su se inače upoznali još 2004. godine kada ju je glazbenik angažirao za svoj spot dok je još bila nepoznata manekenka, a ponovno su se sreli na jednoj MyTheresa večeri 12 godina kasnije kad se i rodila ideja za ovaj spot.

Prva kolekcija brenda Alexachung u online trgovinu MyTheresa stiže sutra, a sudeći prema tome koliko je željno svi iščekuju, mogla bi se brzo i rasprodati. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više