Search

Alexander Wang, cruise kolekcija 2016.

Alexander Wang, cruise kolekcija 2016.

Atraktivna anonimnost

Image: buro247.ru

Istraživajući ideju kako je anonimnost nova atrakcija suvremenog digitalnog doba, Wang nam predstavlja snažnu, vrlo nosivu kolekciju u koloristički jednoličnoj paleti, sastavljenoj pretežito od crne boje, bogato dekoriranih detalja...

"Na umu mi je bila ulica i sve što ona danas predstavlja", kazao je Alexander Wang u srijedu na predstavljanju svoje nove cruise kolekcije za 2016. god. "Prije je to bila anonimnost. Danas je ulica takva platforma kojoj se svi okreću. Toliko je sveprisutna da se koncept anonimnosti proširio poput kakve neviđene atrakcije."

Činjenica da je Wang uočio takve tendencije na društvenoj i modnoj sceni i udahnuo im život u obliku cijele kolekcije samo potvrđuje njegov uspjeh i talent kojim se ističe kao prvoklasni dizajner svoje generacije.  

Upečatljivi komadi poput bijele T-shirt-košulje s predimenzioniranim plisiranim detaljima, prekrasne svilene suknje i haljine, u koje je Wang utisnuo svoj stilski edgy pečat i izveo u dramatičnoj crnoj koži, kao i odlični kožni dodaci, posebice torbe – sve zajedno odiše trunkom seksepilne agresije provučene kroz prizmu minimalizma. Pogledajte cijelu kolekciju u galeriji:

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više