Search

A'Marie i Sovilj kreirali ekskluzivne kolekcije za Büro 24/7

A'Marie i Sovilj kreirali ekskluzivne kolekcije za Büro 24/7

Ususret 3. rođendanu

Urednik: A.P.

Image: John Pavlish za A'Marie,
Sovilj nakit - Mladen Šarić

Hrvatska modna dizajnerica Anamarija Brkić i dizajner nakita Nenad Sovilj kreirali su ekskluzivne kolekcije odjeće i nakita povodom trećeg rođendana hrvatske medijske platforme Büro 24/7 s ciljem prikupljanja donacija za Humanitarnu zakladu Ivana Hodak

Hrvatska medijska platforma Büro 24/7 iza koje stoji poduzetnica Mirela Forić Srna zajedno sa svojim timom u studenom će proslaviti svoju treću godinu rada na hrvatskom tržištu. Naime, medijsku platformu Büro 24/7 2011. godine pokrenula je poduzetnica Miroslava Duma. Danas je Büro 24/7 prepoznat kao svjetski brend i uz hrvatsku je verziju koja djeluje od jeseni 2012. godine prisutan na devet svjetskih tržišta, dok se na novim tržištima razvija nevjerojatnom brzinom. Hrvatska verzija Büro 24/7 prva je inozemna licenca projekta, odnosno prva verzija portala na nekom lokalnom jeziku na svijetu. Svoju će treću obljetnicu djelovanja hrvatski Büro 24/7 zajedno sa svojom osnivačicom Miroslavom Dumom krajem studenog proslaviti na gala svečanosti u zagrebačkom hotelu Esplanade.

Büro 24/7 timu u proslavi će se pridružiti i poznati hrvatski dizajneri – modna dizajnerica Anamarija Brkić s modnom markom A'MARIE te dizajner nakita Nenad Sovilj. Oni su, naime, dizajnirali ekskluzivne Büro 24/7 komade odjeće i nakita koji će biti ponuđeni na prodaju s humanitarnim karakterom, a prihod od prodaje ekskluzivnih, unikatnih modela bit će u cijelosti doniran Humanitarnoj zakladi Ivana Hodak.

Humanitarna zaklada Ivana Hodak osnovana je 2009. kao uspomena na prerano umrlu mladu pravnicu Ivanu Hodak koja je tek započinjala svoju karijeru među pravnicima, ali i među studentima ekonomije. Zaklada danas kroz svoje djelovanje i prikupljene donacije osigurava financijsku pomoć u obliku naknade školarina ili troškova života za pravni ili ekonomski studij mladim osobama slabijeg materijalnog statusa. Zaklada također stipendira i daljnju izobrazbu i usavršavanje mladih pravnika i ekonomista u Hrvatskoj i inozemstvu, a povremeno nagrađuje i autore stručnih i znanstvenih radova s područja ekonomije i prava.

Mirela Forić Srna
"Kada smo prije tri godine pripremali hrvatsko izdanje portala Büro 24/7 mnogi su nas pitali čemu još jedan portal. Broj posjetitelja, način pripreme i predstavljanja tema, renomirani suradnici te visoki standardi rada i prezentacije sadržaja kroz digitalne platforme u ove su tri godine potvrdili naše vjerovanje, ali i naš trud da Hrvatska i regija zaslužuju samo najbolje. Naravno, ova obljetnica nije samo razlog za slavlje, već i obaveza da nastavimo biti najbolji među najboljima", istaknula je Mirela Forić Srna, direktorica platforme Büro 24/7 za srednju i istočnu Europu te dodala "Od prvog dana uspješno surađujemo s hrvatskim kreativcima – modnim dizajnerima, umjetnicima, književnicima, glazbenicima, pružajući im snažnu i kvalitetnu komunikacijsku podršku u njihovu radu. Iznimno smo ponosni ovom prigodom predstaviti humanitarnu suradnju s dvama iznimno kreativnim i uspješnim dizajnerima – A'Marie i Soviljem, s ciljem prikupljanja sredstava za, meni osobno i svima nama u Büro timu, vrlo važnu Humanitarnu zakladu Ivana Hodak."


Ekskluzivna A'marie kolekcija za Büro 24/7 sastoji se unikatnih modela koji čine pet potpunih lookova koji su uvid u nadolazeću A'Marie sezonu jesen/zima 2016., koja će se u prodaji naći tek krajem iduće godine. Kolekcija se sastoji od haljina, hlača, T-shirta, ogrtača i bunde u zagasitim nijansama – sivoj, tamnozelenoj i tamnoplavoj. Boje obogaćuju sjajne i metalne niti, a krojeve definiraju metalni obrubi i čipka. Vuna, tencel, kašmir i neopren omiljeni su materijali koje dizajnerica Anamarija Brkić koristi u ovoj, kao i u svim svojim kolekcijama dosad zbog, kako ističe, "lakoće održavanja i ugode koje pružaju na koži". Svaki A'Marie odjevni predmet iz ekskluzivne Büro 24/7 kolekcije bit će personaliziran, odnosno nosit će inicijale kupca, točnije u ovoj priči donatora na posebnoj etiketi.

Anamarija Brkić

Povodom suradnje s portalom Büro 24/7 modna dizajnerica Anamarija Brkić najavila je svoju kolekciju: ''Büro 24/7 mi se svidio od samog početka jer je u skladu sa svjetskim standardima, platforma na kojoj se uvijek može pronaći kvalitetan i pomno biran sadržaj. Raduje me što surađujemo od samih početaka jer se brend A'marie svojim senzibilitetom uvijek idealno spajao s Büro 24/7 pričom. U ovoj novoj kreativnoj priči naša suradnja ima puno veći značaj jer je humanitarna te samim time još posebnija. Upravo iz tog razloga namjera mi je bila osmisliti nešto što nije svakidašnje, komade koji su kolekcionarski modeli. Ova ekskluzivna, limitirana kolekcija uvid je u moju sezonu jesen/zima 2016., donosi jedinstvene odjevne komade koji su nosivi i inovativni, s prepoznatljivim A'Marie potpisom.''

U ekskluzivnoj mini kolekciji Sovilj x Büro 24/7 dizajner nakita Nenad Sovilj predstavlja bestselere iz svojih dosadašnjih kolekcija, kao i iz svoje nove kolekcije "Molekula". Iako međusobno znatno različite, zajednički nazivnik ovim kolekcijama predstavlja to što su u potpunosti izrađene od istih materijala: epoksidne smole koja je njegov zaštitni znak, mesinga i zelenog oniksa.

Nenad Sovilj

"Büro 24/7 i ja vjerno se pratimo već tri godine, od samih početaka. Büro 24/7 me snažno podržava u svim projektima i ovo je jedinstvena priliku koja se ne smije propustiti, u kojoj ja mogu i želim podržati njih. Osobito mi je drag humanitaran karakter cijele priče iz razloga što su ciljevi Zaklade Ivana Hodak više nego plemeniti: to su oni mali pomaci u društvu koje svi možemo i moramo napraviti kako bismo svijet učinili ljepšim", istaknuo je dizajner nakita Nenad Sovilj.

Ekskluzivne Büro 24/7 kolekcije A'Marie i Sovilja bit će od 29. listopada izložene u modnim studijima dizajnera – A'MARIE u Gundulićevoj 19 te SOVILJ u Amruševoj 5 u Zagrebu. Svi zainteresirani kolekcije mogu na licu mjesta isprobati te odmah i kupiti i time izravno donirati Humanitarnoj zakladi Ivana Hodak. Donatorima će kolekcije biti uručene nakon što budu i svečano predstavljene na velikoj Büro 24/7 svečanosti krajem studenoga.

A'Marie lookbook

Fotografija: John Pavlish

Model: Diana R. (Talia Model)

Make-up i kosa DermaCare tim: Sabina Šarić Novak za Jane Iredale, Nikola Solenički za CHI

Cipele: Karla

Nenad Sovilj komadi

Fotografija: Mladen Šarić

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više