Search

A'marie predstavila kolekciju idealnu za nadolazeće provode

A'marie predstavila kolekciju idealnu za nadolazeće provode

Povodom 12. rođendana i blagdana!


Prepoznatljiv dizajn nadahnut slavljeničkim raspoloženjem

Dizajnerica Anamarija Brkić povodom 12. rođendana brenda A'marie donosi divnu novu kolekciju prepunu multifunkcionalnih, elegantnih i svečanih komada koji su kao stvoreni za nadolazeće partyje i svečana događanja koja vas očekuju u prosincu. Blagdansko raspoloženje hrvatska dizajnerica tako je pretočila u neodoljivo primamljive kreacije. 

amarie

U prvom planu su upečatljive i elegantne suknje koje možete nositi za sve prilike - neovisno radi li se o onima na otvorenom ili u zatvorenom prostoru. One će odlično pristajati uz multifunkcionalne pelerine s A'marie potpisom ili ženstvene topove bez naramenica koji će vas izdvojiti iz mase. Više se ne morate brinuti o pojavljivanju na posebnim prilikama u istoj odjeći - naime, nove A'marie pelerine mogu također funkcionirati i kao haljine bez naramenica, tako da ćete jednim ovim modelom moći zasjati nekoliko puta.

Kako hrvatska dizajnerica u svakoj svojoj kolekciji stavlja naglasak na nosivost, tako i ova donosi brojne dvostrane odjevne komade, a noviteti koji će osvojiti svaku ženu željnu malo sjaja u blagdanskim prilikama su 'tuba' haljina ili pencil suknja od ljuskica te prave 'statement' hlače u sivoj boji s aplikacijama. Kombinacije zemljanih toplih tonova, resica i upečatljvih detalja čine sve modele idealnima za kombiniranje, a u blagdanskom lookbooku pronaći ćete i prepoznatljive haljine te majice od mikromodala i razigrane topove koji će začiniti svaki styling.

amarie
Sve modele pronađite na službenoj stranici brenda A'marie i ne zaboravite se prvenstveno dobro provesti ovih blagdana!

Related articles

Buro 24/7 Selection

više