Search

Američki reper Frank Ocean nakon Prade postao zaštitno lice još jednog high end brenda

Američki reper Frank Ocean nakon Prade postao zaštitno lice još jednog high end brenda

Glazbenik se pomalo uvlači u najdublje pore modne industrije

Tekst: D.M.


Image: Instagram

Nakon što se ranije ovoga mjeseca pojavio u kampanji modne kuće Prada za kolekciju proljeće/ljeto 2020. početkom ovog mjeseca i izbacio liniju hoodieja i trenirki "Blonded", Frank Ocean postao je licem brenda Marc Jacobs u suradnji s high street brendom Stray Rats. Fotograf Colier Schorr ispred studijske je pozadine, osim Oceana, uhvatio osnivača Stray Ratsa, Juliana Consuegru i glumice Alison Boregard i Nathalie Nguyen.

Američki reper Frank Ocean nakon Prade postao zaštitno lice još jednog high end brenda (фото 1)

Ocean se pojavljuje u colorblock džemperu s motivom štakora iz tri razloga. Kineski kalendar slavi godinu štakora, asortiman iz kolekcije hommage je Jacobsovoj kolekciji "Stinky Rat" (eng. smrdljivi štakor) iz ranih 2000-ih te zbog suradnje s brendom Stray Rats (eng. zalutali štakori). Za capsule kolekcija Marc Jacobs x Stray Rats zvijezde su u prugastom pletivu, otvorenim hoodiejima s logotipom i grafičkim majicama "ratgirl". Modni dodatak? Štakori na ramenima i u rukama.

Američki reper Frank Ocean nakon Prade postao zaštitno lice još jednog high end brenda (фото 2)

Štakor je prva životinja u kineskom horoskopu. Prema mitu, jedan je car rekao je da će životinje svoje mjesto u horoskopu zaslužiti po redoslijedu kojim su stigli na njegovu zabavu. Štakor je zamolio vola da ga poveze do zabave na svojim leđima. Čim su stigli na cilj, štakor je skočio s njega i tako postao prvi. U kineskoj kulturi štakori su smatrani znakom bogatstva i viška. Bračni parovi su im se zbog njihove stope reprodukcije molili i za djecu.

Američki reper Frank Ocean nakon Prade postao zaštitno lice još jednog high end brenda (фото 3)

Cijene capsule kolekcije kreću se od 65 američkih dolara (436 kn) za majicu s printom do 295 dolara (2000 kn) za džemper.

Leave a comment

više