Search

Anthony Vaccarello novi je kreativni direktor Versusa

Anthony Vaccarello novi je kreativni direktor Versusa

Donatella Versace imenovala glavno ime svojeg "mlađeg" brenda

Image: Buro247.ru

Versus već nekoliko sezona lansira kapsulne kolekcije u suradnji s različitim dizajnerima. Ona Anthonyja Vaccarella iz rujna 2014. se toliko svidjela Donatelli Versace, da je dizajner imenovan kreativnim direktorom brenda

Anthony Vaccarello naznačen je kao kreativni direktor "mlađe" linije kuće Versace, Versusa, i bit će odgovoran za nastajanje kako muške, tako i ženske linije. Prva njegova kolekcija bit će ona za jesen/zimu 2015. iako dizajner tvrdi kako neće odgovarati modnom kalendaru nego će kolekciju predstaviti "kad sve bude gotovo". Donatella Versace odlučila se za njega jer je njegova kapsulna kolekcija za brend privukla daleko više poklonika nego one iz drugih suradnji. "Pratila sam Anthonyja od njegove prve kolekcije, a čim sam ga upoznala znala sam da je upravo on osoba čiji talent idealno odgovara duhu Versusa", izjavila je Donatella.

Anthony je pak novinarima portala WWD rekao kako neće kardinalno mijenjati brend i njegove planove nego će ga ostaviti mladim duhom i usmjerenog prema estetici 90-ih.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više