Search

Arena Centar je idealno mjesto za jesenski shopping

Arena Centar je idealno mjesto za jesenski shopping

Omiljeni trgovački centar


Image: Promo

Budite odvažni ove jeseni, istražujte trendove i ne bježite od inspiracije

Nakon dugog i toplog ljeta stigla nam je eksplozivna i snažnim bojama definirana jesen. Izlozi trgovina Arena Centra pravo su mjesto za sve eklektične ljubitelje mode, predvodnice ultimativnih trendova  i zaigrane kreativce. Novi trendi komadi čekaju na svoje vlasnice.

Početak modne jeseni, Arena Centar dočekao je u znaku modnih noviteta, ali i novih trgovina. U rujnu je otvoreno 5 novih trgovina među kojima su provjereni brend tenisica Skechers, jedinstveni talijanski brand sportske odjeće francuskog imena Boxeur des rues, brend odjeće za fitness Bia Brazil i trgovina casual sportskom odjećom Easy Going store i dugo iščekivani Armani Exchange. Uskoro se otvaraju trgovina kultnog američkog professional makeup brenda NYX, monobrend trgovina brenda elegantne ženske odjeće Comma te jedinstvena trgovina i igraonica gaming brenda Hangar 18.

Arena Centar je idealno mjesto za jesenski shopping (фото 1)

Jarke boje, baršun i krzno i  igre s volumenom osvojile su modni svijet. Osvježite svoju stilsku svakodnevicu trendi komadom koji će vas uveseljavati sve do proljeća. Mogu to biti popularne gležnjače ili kaput u boji, otkačena jakna ili torbica za posao - nešto čime ćete začiniti svoj svakodnevni stil. 

Za sve one koji se uvijek odlučuju za kupovinu must-have komada i preferiraju diskretan luksuz, predlažemo da ih kupe u drugačijoj, zanimljivoj varijanti  i upotpune eleganciju trendi detaljima. Nismo zaboravili na praktičnost, zajednički nazivnik urbane mode od 80-ih do danas. Toplo preporučujemo da uvijek birate funkcionalne, nosive komade i praktične komade. Ako ste u potrazi za stajliš komadima i intenzivno razmišljate o jesenskom shoppingu - smjer je samo jedan:  Arena Centar (www.arenacentar.hr/hr )

Arena Centar je idealno mjesto za jesenski shopping (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više