Search

Argentinska avantura s potpisom kuće Chloé

Argentinska avantura s potpisom kuće Chloé

Nova lica, novi fotograf

Image: buro247.com/me

Kuća Chloé otputovala je u Argentinu i donijela nam kampanju proljetno-ljetne kolekcije ispunjene bojama, resama, lepršavim materijalima i ozbiljnom dozom ženstvenosti

Romantični, ženstveni krojevi i cijeli spektar boja transportirali su nas na sunčane argentinske ulice i jednu sanjivu ljetnu atmosferu. Fotografije kampanje za proljeće/ljeto 2016. snimljene u Buenos Airesu potpisuje američki fotograf Theo Wenner, koji je izjavio kako je za njega ovaj projekt vrlo uzbudljiv pogotovo zato jer je nastojao ubrizgati dozu nove energije u fotografsku estetiku kuće Chloé. Kreativna direktorica brenda, Clare Waight Keller, komentirala je suradnju riječima: "Theo je fotograf s kojim sam surađivala već nekoliko puta i doista cijenim njegov mladenački pogled i spontanost s kojom radi iza objektiva."

Argentinska avantura s potpisom kuće Chloé (фото 1)

Argentinska avantura s potpisom kuće Chloé (фото 2)

Nova energija kanalizirana je i u odabiru modela za kampanju, među kojima su se istaknula neka nova lica kao što su Céline Bouly, Ari Westphal, Ilvie Wittek i Antonina Petković. Modeli su sjajno utjelovili avanturistički, neobuzdani i neopterećeni duh Chloé djevojke koja, odjevena u svilene haljine bogatog printa, s boho torbicama ukrašenim kožnim resicama i obiljem boja, uživa u svojoj mladosti. 

Argentinska avantura s potpisom kuće Chloé (фото 3)

Argentinska avantura s potpisom kuće Chloé (фото 4)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više