Search

Ariana Kopljar u novoj kampanji Diane Viljevac

Ariana Kopljar u novoj kampanji Diane Viljevac

Nova zvijezda modelinga

Urednik: A.P.


Image: Jakov Baričić

Mlada Ariana Kopljar lice je za koje će se čuti u svjetskim razmjerima

Mediji su se raspisali o kćeri poznatog tv voditelja Saše Kopljara kao o potencijalnom novom imenu inozemne modne scene. Njenu karijeru je pod svoje uzela Ana Gojanović iz Colors Model Managementa koja u svojoj agenciji trenutno ima nekoliko jakih imena, na čelu s Farettom koja je doslovno poharala svjetsku modnu scenu i istaknula se kao naš najuspješniji model u posljednjih dvadeset godina.

diana viljevac

Potencijal mlade Ariane prepoznala je i dizajnerica Diana Viljevac te je angažirala za svoju novu kampanju. Novom ready to wear kolekcijom dizajnerica reinterpretira svoj dizajn s idejom da ga približi što širem broju žena. To je izrazito nosiva i jednostavna kolekcija kojom dizajnerica ne odstupa od prepoznatljivog potpisa koji karakterizira ženstvenost i romantičnost.


diana viljevac
Ovom kolekcijom prevladavaju oversized off shoulder košulje u bijeloj boji te hlače i haljine s printom. Model traperica visokog struka zasigurno će osvojiti sve žene jer su posebno dizajnirane na način da istaknu žensku figuru i naglase struk. Kolekcija je namijenjena svima onima koji žele ostaviti dojam kako se oko stylinga nisu trudili, a s druge strane da izgledaju vrlo moderno i svježe. Kolekcija je zamišljena kao nešto pročišćeno, elegantno i nosivo u svim prilikama. U samoj kampanji je naglašena spontanosti i ležernost, jer upravo je to osnovna misao vodilja prilikom stvaranja ove kolekcije.

diana viljevac

Svi koji žele izgledati moderno i elegantno u svakodnevnom životu pronaći će se u ovoj kolekciji baziranoj na prirodnim materijalima kao što su pamuk, lan i viskoza. Ono što odskače je neopren od kojeg su napravljene jakne za proljeće, koje su predimenzionirane i voluminozne te čine čvrstu formu.

diana viljevac

diana viljevac

diana viljevac

Foto: Jakov Baričić
Make up: Saša Joković
Frizura: Lidija Štokić (Hairvetica) za Schwarzkopf proffesional
Model: A. Kopljar( Colors Model Management)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više