Search

Büro 24/7 na predstavljanju Balmain x H&M u New Yorku

Büro 24/7 na predstavljanju Balmain x H&M u New Yorku

Trenutno najtraženija kolekcija na svijetu

Tekst: Ana Pavić


Image: Getty Images

Sinoć je u New Yorku održan party godine

Ne postoji bolje mjesto na svijetu za promociju hit kolekcije do New Yorka. Glitterati, blogeri, modni znalci, utjecajni mediji i nekoliko celebrityja s A liste odjenuli su svoje najseksepilnije komade i zaputili se na Wall Street gdje je sinoć održan party godine. Jaka je ta energija koju mlađahni Rousteing i njegov elitni #balmainarmy odred donosi sa sobom. Na presici održanoj nekoliko sati prije velikog eventa kazao je da je poželio donijeti couture masama. Ponuditi svima komadić Balmaina u verziji koju si može priuštiti dobar dio ljudi. Interesantno je za primijetiti da su dobar dio kolekcije na njujorškom showroomu kupile upravo žene koje si mogu priuštiti i kupuju pret-a-porter Balmain.

Büro 24/7 na predstavljanju Balmain x H&M u New Yorku (фото 1)

Taj stampedo koji je nastao nakon revije najbolji je dokaz činjenice da je Balmain brend trenutka, brend koji je najbolje uhvatio val društvenih mreža i mlade cool generacije djevojaka poput Gigi Hadid i Kendall Jenner, čiji broj sljedbenika dobrano premašuje broj stanovnika u našoj regiji. Rousteing gađa veliki dio ženske publike koja s ponosom nosi njegove kreacije osjećajući se moćno, seksepilno i u skladu s trendovima.

Büro 24/7 na predstavljanju Balmain x H&M u New Yorku (фото 2)

Revija je započela u tonu 90-ih referirajući se na specijalne goste koje smo očekivali u glazbenom dijelu showa, a ispostavilo se da se radi o Backstreet Boysima, nekoć megapopularnom boy bendu. Uz fantastičan styling krenula je plejada supermodela predvođenih Kendall Jenner koja je otvorila reviju. U stopu ju je pratila prijateljica i također modna zvijezda trenutka Gigi Hadid. Maestralno složen styling natjerao je prisutne da požele i one komade koje prije 20 h te večeri nisu mogli zamisliti u ormaru. Svaki komad funkcionirao je savršeno i ispunio svoju svrhu. Balmain x H&M žena je seksi, odvažna, na trenutke provokativna, ali u svemu neustrašiva. Njena smaragdno zelena mikro mini haljina će privući sve poglede na ulici, njene čizme u visini bedara bit će tajice koje će bezrezervno nositi s dugim blejzerom, harem hlače će spariti s topom tako malenim da izgleda kao traka za kosu, a mini suknju će odjenuti uz raskošnu bluzu inspiriranu 80-ima i popularnom "Dinastijom". Rousteinga je New York dočekao otvorenih ruku. Na redu je ostatak svijeta.

Büro 24/7 na predstavljanju Balmain x H&M u New Yorku (фото 3)

Büro 24/7 na predstavljanju Balmain x H&M u New Yorku (фото 4)

Büro 24/7 na predstavljanju Balmain x H&M u New Yorku (фото 5)

Büro 24/7 na predstavljanju Balmain x H&M u New Yorku (фото 6)

Büro 24/7 na predstavljanju Balmain x H&M u New Yorku (фото 7)

Büro 24/7 na predstavljanju Balmain x H&M u New Yorku (фото 8)

Büro 24/7 na predstavljanju Balmain x H&M u New Yorku (фото 9)

Büro 24/7 na predstavljanju Balmain x H&M u New Yorku (фото 10)

Büro 24/7 na predstavljanju Balmain x H&M u New Yorku (фото 11)

Büro 24/7 na predstavljanju Balmain x H&M u New Yorku (фото 12)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više