Search

Bajkovita cruise kolekcija brenda A'marie kao stvorena je za ljeto

Bajkovita cruise kolekcija brenda A'marie kao stvorena je za ljeto

A'marie Cruise 2018

Tekst: D.D.

Image: Senja Vild

Atmosfera ljetnih odmora i stilska lakoća implementirani su u novu kolekciju brenda A'marie. Dizajn novih go to modela koji stanu u svaku ljetnu torbu kreirani su za potrebe opuštenih i toplih ljetnih dana, kada od odjeće zahtijevamo da bude ono što jest i komunicira stil kakav priželjkujemo. Nova Cruise kolekcija započinje ljetnim haljinama s otkrivenim leđima ili ramenima te velikim mašnama koje ukrašavaju vrat. Dugim modelima od svile i onim protkanima svjetlucavim zvjezdicama, pa sve do kratkih lanenih dnevnih haljina za odmor. Sve one objedinjuju senzualnost i klasiku, ali i minimalizam i romantiku. Za koju god prigodu ih odabrali, birajući uz njih špagerice ili elegantne potpetice, ostvaruju san svake ljetne večeri.

Bajkovita cruise kolekcija brenda A'marie kao stvorena je za ljeto (фото 1)

U svojoj kolekciji za odmor A'marie zaljubljuje i svojim boyfriend kombinezonom, napravljenim od najudobnijeg bijelog pamuka, koji savršeno funkcionira uz t-shirt ili svileni top s dodatkom čipke. I u novoj Cruise priči A'marie ostaje vjerna neutralu, nježnim i pastelnim bojama, koje će samo naglasiti blagu preplanulost. Bijela svila, plise, gumbi od sedefa, satenski sjaj - sve su ovo detalji koji naglašavaju dizajn, čineći ga dodatno zavodljivim.

Bajkovita cruise kolekcija brenda A'marie kao stvorena je za ljeto (фото 2)

A'marie je uvijek imala udobnost kao nit vodilju i asocijaciju na homewear odjeću kada se radi o tkaninama i krojevima. No, ovo ljeto posebno se posvetila i večernjim modelima. Haljine za posebne prilike i dalje su opuštenog dizajna, s uvijek prisutnim džepovima i nenapadnim siluetama. Njezina vizija ljetnog partyja je u nebesko plavoj, svjetlucavoj i bijeloj boji. Nenametljiva je i lagana, ali uvijek ženstvena i privlačna. Osim toga, Cruise prati i nova kolekcija sunčanih naočala. Okrugli oblici s originalnom lećom dolaze u olive i tamno zelenoj, crnoj i sivoj boji te boji vanilije, a možete ih pronaći po cijeni od 515 kn. Nova Cruise kolekcija dostupna je na webshopu i u Gundulićevoj 19 (Zagreb). U ulozi modela za A'marie ljetni lookbook našla se makeup artistica Nabilah Harron, a korišten je i dizajnerski namještaj iz zagrebačkog salona Out of Box.

Bajkovita cruise kolekcija brenda A'marie kao stvorena je za ljeto (фото 3)

Bajkovita cruise kolekcija brenda A'marie kao stvorena je za ljeto (фото 4)

Bajkovita cruise kolekcija brenda A'marie kao stvorena je za ljeto (фото 5)

Bajkovita cruise kolekcija brenda A'marie kao stvorena je za ljeto (фото 6)

Bajkovita cruise kolekcija brenda A'marie kao stvorena je za ljeto (фото 7)

Bajkovita cruise kolekcija brenda A'marie kao stvorena je za ljeto (фото 8)

Bajkovita cruise kolekcija brenda A'marie kao stvorena je za ljeto (фото 9)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više