Traži

Bajkovita kolekcija modne kuće Delpozo

Bajkovita kolekcija modne kuće Delpozo

Jednostavno neodoljiva!


Fotografija: buro247.ru

Modna kuća Delpozo prepoznatljiva je po svom dugogodišnjem modernom senzibilitetu za stvaranje jedinstvenih kolekcija namijenjenih suvremenim ženama koje točno znaju što žele nositi

U novoj kolekciji modne kuće Delpozo jasno je vidljivo da se suprotnosti privlače. Geometrija čini sastavni dio kolekcija koja je inspirirana ekspresionističkim filmovima znanstvene fantastike. Kreativni direktor Josep Font ovaj je put otišao nekoliko koraka dalje i koristio je tkanine koje podsjećaju na holografske mreže satkane od metalnog veza, baršuna i raskošnog tila. Kontrastno tome priroda je njegova vječna inspiracija koja u ovoj kolekciji ima pomalo nadrealistički zaokret. Baš poput digitalnih ilustracija umjetnice Darije Petrilli, čiji je rad istovremeno spokojan i suvremen, Font je zimske kapute zamislio kao šumske krajolike u jarkim bojama.

Kontrastne siluete između futurističke geometrije i prirode u fokus su stavile žensku snagu. Naglašeni struk, gola ramena i veliki nabori ukazuju nam na čvrstu, arhitektonsku estetiku koju ovaj dizajner često koristi kako bi naglasio snažne i upečatljive komade. Posebno su se istaknuli modni dodaci poput rukavica duljine iznad laktova optočenih šljokicama i ručno rađenim vezom, ravne cipele s debelim potplatom obasipane glitterom i malene torbice. Još jednom je iz bajkovitog laboratorija kuće Delpozo izašla fantastična kolekcija. 


Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više