Search

Balmain pokreće liniju za djecu

Balmain pokreće liniju za djecu

Odjeća za cijelu obitelj

Image: buro247.ru

Olivier Rousteing misli na najmlađe i zato priprema dječju liniju za kuću Balmain. Tako će uskoro vezene sakoe i haljine sa šljokicama nositi roditelji i njihova djeca

Promatrajući kolekcije kuće Balmain i razmišljajući o njezinoj tipičnoj estetici vrlo je teško zamisliti da bi tu odjeću mogao nositi itko mlađi od 18 godina, ali čini se da to nije toliko nemoguće. Sam Olivier Rousteing izjavio je kako ga je kontaktiralo nekoliko roditelja s upitom može li izraditi neke komade i u mini verziji. A jedna od njih je bila i Kim Kardashian, koja je poželjela svoju North West odjenuti u Rousteingov dizajn. Čini se da je potražnja bila toliko velika da je dizajner odlučio kreirati dječju kolekciju koja bi trebala izaći u lipnju. Bit će tu slatkih sakoića s velikim zlatnim gumbima, mini bijeli smoking, kostimi od japanskog denima, top sa zebrinim uzorkom i mini verzije cipela kakve smo vidjeli na reviji, i to za djevojčice i dječake. 

Cijene će se kretati između 190 eura, koliko će koštati majica s kratkim rukavima, i 5500 eura, što je ujedno i najviša cijena za komad. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više