Search

Bershka predstavila kapsulnu kolekciju posvećenu košarkaškom street stilu

Bershka predstavila kapsulnu kolekciju posvećenu košarkaškom street stilu

Tekst: BURO.


Jedan od najpopularnijih high street brendova ima novu ekskluzivnu suradnju. Iz Bershke su nam najavili posebnu capsule kolaboraciju s NBA-om, što znači da vas očekuje pregrštodjevnih komada inspiriranih američkom sportskom odjećom i košarkaškim street stilom. NBA se opet vratio u fokus šire javnosti s mega popularnim dokumentarcem o Michaelu Jordanukoji smo svi religiozno pratili ovog proljeća, te ako ste poželjeli posjedovati neki komad s logotipom kultnih Chicago Bullsa, sada imate priliku nabaviti ga po pristupačnoj cijeni. Osim Chicago Bullsa, Bershka donosi i majice s kapuljačama, trenirke,kratke hlače, majice, traper jakne, bomber jakne na kojima se nalaze logotipi Orlando Magic i Golden State Warrior logo kao i Miami Heat, New York Knicks i Los Angeles Lakers.

Bershka predstavila kapsulnu kolekciju posvećenu košarkaškom street stilu (фото 1)

NBA + Bershka slave zajedništvo, igrajući se vizualnim jezikom kultnih sportskih kampanja iz 90-ih, a koncept različitih timova postaje jedno. Kolekcija ističe ideju da su svi dio jednog tima -ideje koja nam je najvažnija dok svi zajedno putujemo kroz 2020. godinu, gdje god se nalazili u svijetu.

Bershka predstavila kapsulnu kolekciju posvećenu košarkaškom street stilu (фото 2)

Kolekcija s ponosom nosi oznaku Join Life tvrtke Bershka, što znači da su odjevni proizvodi proizvedeni korištenjem održivih sirovina, poput recikliranog pamuka i poliestera i ekološki uzgojenog pamuka.

Bershka predstavila kapsulnu kolekciju posvećenu košarkaškom street stilu (фото 3)

Kolekciju potražite u Bershka trgovinama u Zagrebu u City Center one East i City Center one West te u Splitu u trgovačkomcentru Mall of Split kao i u Bershka trgovini u Marmontovoj ulici.

Leave a comment

više