Search

Bijeg od stvarnosti uz komade iz ekskluzivne capsule kolekcije Valentino x MyTheresa

Bijeg od stvarnosti uz komade iz ekskluzivne capsule kolekcije Valentino x MyTheresa

Modeli koji evociraju bezbrižne ljetne dane

Tekst: BURO.


Luksuzni online retailer MyTheresa u suradnji s talijanskom modnom kućom Valentino, za čijeg glavnog dizajnera Pierpaola Picciolija kreativna blokada ne vrijedi ni u doba pandemije, predstavio je novu, capsule kolekciju koja evocira one vruće, ljetne, opuštene dane o kojima svi sanjamo, dostupnu za kupnju ekskluzivno putem njihova webshopa

Bijeg od stvarnosti uz komade iz ekskluzivne capsule kolekcije Valentino x MyTheresa (фото 1)
Bijeg od stvarnosti uz komade iz ekskluzivne capsule kolekcije Valentino x MyTheresa (фото 2)

Valentino Escape capsule kolekcija za jesen 2020. vuče inspiraciju iz sedamdesetih godina prošlog stoljeća, a lagane tkanine spojene s motivima logotipa modne kuće te vibrantnom paletom boja savršeno pristaju uz komade koje nosimo u trenucima najvećeg hedonizma - bikinijima, svilenim maramama koje se vežu u kosu te prozračnim midi haljinama i pareu.

Bijeg od stvarnosti uz komade iz ekskluzivne capsule kolekcije Valentino x MyTheresa (фото 3)

Kreator Pierpaolo Piccioli nastavlja svoju potragu za nekim drugim mjestima, onima iz mašte ili onima koja su nam u trenutačnoj situaciji nedostupna, njegova odjeća odvodi nas na elegantno putovanje kojemu su krajnja destinacija prirodne ljepote, bio to vrt bogat cvijećem, drvećem i raslinjem ili pješčana plaža. Boje, dizajn i delikatnost modela su elementi lakomislenosti kreirani za različite osobnosti koje cijene slobodu, fantaziju i optimizam koji se krije iza svakodnevnog života. U kolekciji se nalazi sveukupno 41 komad - haljine, topovi i kratke hlačice idealno se slažu sa stylish asesoarom kao što su natikače, torbe, jastuci i ručnici za plažu.

Bijeg od stvarnosti uz komade iz ekskluzivne capsule kolekcije Valentino x MyTheresa (фото 4)
Bijeg od stvarnosti uz komade iz ekskluzivne capsule kolekcije Valentino x MyTheresa (фото 5)

Valentino Escape capsule kolekcija ekskluzivno je dostupna za kupnju na stranici MyTheresa, a cijene se kreću od 160 do 2490 eura. Osim što su njihove komade već ugrabile brojne svjetske modne influencerice koje su svoje kombinacije podijelile na društvenim mrežama, snimljena je i sanjiva kampanja s modelom Claire Collins, koju je fotografirao Patrick Houi. U nastavku pronađite neke od komada koje smo izdvojili, kao i inspiraciju za odijevanje.

Bijeg od stvarnosti uz komade iz ekskluzivne capsule kolekcije Valentino x MyTheresa (фото 6)

Caroline Daur

Shiona Turini

Coco Rebecca

Kitty Cash

Bijeg od stvarnosti uz komade iz ekskluzivne capsule kolekcije Valentino x MyTheresa (фото 27)
Svilena marama
Bijeg od stvarnosti uz komade iz ekskluzivne capsule kolekcije Valentino x MyTheresa (фото 28)
Pareo s printom

Leave a comment

više