Search

Blejzeri za kojima su poludjele svjetske trendseterice

Blejzeri za kojima su poludjele svjetske trendseterice

‘Blazè Milano’


Image: Instagram

Tri mlade djevojke stoje iza talijanskog brenda Blazè koji se isključivo bavi izradom elegantnih blejzera vrhunske kvalitete

Corrada, Delfina i Sole mlade su djevojke koje su se upoznale preko talijanskog časopisa Elle, a povezuje ih velika strast prema stiliziranju, istraživanju i konstantnim inovacijama, što ih je dovelo do rada sa slavnim fotografima, top dizajnerima i suradnji s prestižnim modnim kućama i časopisima.

Blejzeri za kojima su poludjele svjetske trendseterice (фото 1)

Zbog svojeg dugogodišnjeg iskustva u svijetu luksuza i mode, kao i zbog strasti koju gaje prema haute coutureu, odlučile su reinterpretirati ovaj bezvremenski komad, obraćajući se ženama koje vjeruju kako su dostojanstvo i elegancija temelj njihove estetike. Tako je nastao brend imena Blazè, a glavna i jedina preokupacija im je kreiranje, po njima, najjednostavnijeg i najelegantnijeg komada odjeće - blejzera. Dolazi u dnevnoj, večernjoj i vikend varijanti, a svaki od njih se izrađuje po narudžbi za što su zaslužni talijanski majstori najvišeg ranga u samome srcu Milana.

Blejzeri za kojima su poludjele svjetske trendseterice (фото 2)

Svaki od blejzera tako će na sebi nositi vaše inicijale, a sami možete birati i font i boju kako bi ga učinili još posebnijim. Ne treba ni spominjati kako su svoj primjerak zatražile mnoge zaljubljenice u modu diljem svijeta, a svoje primjerke već su udobno u ormar smjestile i poznate dame poput francuskog modela Caroline de Maigret, talijanske glumice Martine Codecase ili, pak, ugledne stilistice Georgie Tal i Chiare Totire.

Blejzeri za kojima su poludjele svjetske trendseterice (фото 3)

Blejzeri za kojima su poludjele svjetske trendseterice (фото 4)

Blejzeri za kojima su poludjele svjetske trendseterice (фото 5)

Blejzeri za kojima su poludjele svjetske trendseterice (фото 6)

Blejzeri za kojima su poludjele svjetske trendseterice (фото 7)

Blejzeri za kojima su poludjele svjetske trendseterice (фото 8)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više