Search

Boho kolekcija Roberta Severa

Boho kolekcija Roberta Severa

"Laura"

Urednik: A.P.


Kampanja prikazuje kolekciju za jesen zimu 2015-2016, senzualnu modnu priču s primjesom boho chica

Nova pret-a-porter kolekcija Roberta Severa za jesen zimu 2015-2016 donosi nam Ivu Marušić u novoj metamorfozi u njenoj desetoj kampanji za RS brand. Kampanju za novu kolekciju imena „Laura" potpisuje vrhunski modni team, fotograf Marko Grubišić, make up artist Saša Joković te hair stylist Mijo Majhen. Ideja kampanje su snažni ženstveni i senzualni vizuali koji emaniraju žensku sagu, ljepotu i nesputanost. Kolekcija je senzualna sa primjesom boho chica.
„Nastavno na opuštene linije koje istražujemo u posljednjim kolekcijama, i ovoga puta smo za naše klijentice napravili selekciju predivnih odjevnih komada koji su u vrhunskoj izradi napravljeni od najfinijih materijala. Laura je mistična, smjela i opuštena, jedna vrlo usmjerena žena koja uživa u svojoj ženstvenosti. Htjeli smo da kampanja bude jako sofisticirana i da izgleda bogato, kao i odjeća koju smo napravili u ovoj kolekciji", poručili su iz Robert Sever brenda.

laura

Oblici u kolekciji su jednostavni, nosivi i laskaju ženskoj figuri. Hlače visokog struka, kaput bundica od prešanog umjetnog krzna, volumeniozne suknje od ručno bojane i kačkane čipke okosnica su „Laure". Raskošne košulje haljine, bluzoni od svile te košulja s resama kao novi modni prijedlog interpretacije košulje, izvrsno nadopunjavaju kolekciju, dok je naglasak na ručno pletenim i bojanim oversized vestama s našivenim čipkanim aplikacijama koje su naknadno ručno vezene. S obzirom da brend Robert Sever pokriva široku selekciju žena, linije unutar kolekcije su mini, midi i maksi, gdje se posebno ističe maksi haljina otvorenih leđa s finom prozirnom viskozom i ukrasom na leđima.

Nakon fenomenalne žute suknje iz prošle kolekcije, komad koji se ove sezone posebno ističe je oversized crvena parka od brušene viskoze. Materijali su, kao i dosad, vrhunske kvalitete te su modeli izrađeni od svile, čipke, umjetnog krzna, pamuka, viskoze, ručno bojene kukičane čipke, baršuna, mekane kože te viskoze vezene s metalnim pajetima. Crvena je postavljena kao boja koja je inspiracija za cijelu kolekciju, a uglavnom prevladavaju tamniji tonovi specifični za sezonu jesen-zima.
„Lauru" izvrsno nadopunjava diskretan nakit, zlatni ili srebrni lančići s privjescima, a must have krune pojavljuju se u novim interpretacijama - još luksuznije, bogatije i dorađenije, izrađene od baršuna do umjetnog krzna.

laura

laura

laura

laura

laura

laura

laura

laura

Photo: Marko Grubišić

Model: IvaMArušić

Make Up: Saša Joković

Hair: Mijo Majhen

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više