Search

Brend cipela koji obožavaju poznate dame

Brend cipela koji obožavaju poznate dame

Linija cipela Francesco Russo


Image: PR/Instagram

Iznimno talentirani modni dizajner, Francesco Russo, ubrzo nakon pokretanja vlastite linije cipela 2013. godine, postao je jedan od omiljenih dizajnera mnogih žena diljem svijeta

Snažno inspiriran vlastitim radom u Milanu i Parizu kao kreativni direktor i konzultant za neke od vodećih luksuznih brendova poput Miu Miu, Yves Saint Laurenta, Toma Forda i Sergija Rossija, Francesco Russo je odlučio pokrenuti vlastitu liniju cipela vodeći se pomalo nekonvencionalnim pravilima kada je u pitanju njihovo kreiranje. U svijetu koji je opsjednut velikim brojkama i potrebom za beskrajnim poslovnim rastom, odlučio se za mirnu plovidbu u uvijek nemirnim poslovnim vodama.

Brend cipela koji obožavaju poznate dame (фото 1)

Njegovo stajalište pri kreiranju je maksimalna predanost te određena doza intimnosti koja se često referira na neke od legendarnih dizajnerskih figura u kreiranju cipela koje su ostavile veliki trag u povijesti mode tijekom prošlog stoljeća. Dajući cipelama moderan štih i notu vlastite osobnosti, njegovi modeli fokusirani su na bezvremenske siluete, eleganciju i eksperimentiranje detaljima.

Victoria Beckham

Ovaj veliki kreativac odbacio je pritisak stvaranja, koje nameću trendovi te ubrzani tempo i pritisak koji nameće izbacivanje kolekcija po sezonama, kako bi kreirao elegantne i bezvremenske modne dodatke koji slave ljepotu i žensku zavodljivost. Njegov brend je uskoro postao jedan od traženijih među mnogim svjetski poznatim damama, među kojim se ističu Olivia Palermo i Victoria Beckham, a gotovo da ne postoji svjetski modni časopis u kojem njegove cipele nisu bile spomenute ili uvrštene kao dio stylinga modnih editoriala – od Voguea, L'Officiela pa do njujorškog Telegrapha.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više