Search

Calvin Klein za iduću zimu predlaže printove i neizostavnu crnu

Calvin Klein za iduću zimu predlaže printove i neizostavnu crnu

Klasika s odmakom


Image: buro247.ru

Pročišćena vječna elegancija kuće Calvin Klein isprepletena je s kariranim uzorcima, crnom kožom i dominantnim krznenim detaljima

Čini se kao da je ponekad teško biti na čelu kuće koja iz sezone u sezonu njeguje isključivo elegantne i klasične komade kao prepoznatljiv potpis. No, kreativnom direktoru Franciscu Costi to često uspješno polazi za rukom i u svaku novu sezonu uvede neki pomak. Bilo da se radi o uporabi materijala ili samom dizajnu, za novu kolekciju možemo reći sve osim da je klasično dosadna. Crna sjajna odijela krojena poput muških pidžama začinjena su kožnim detaljima poput remenja, a jednostavne haljine s printovima imaju otvore koji su ukrašeni plosnatim komadima nalik na drago kamenje.

Elegantne svilene i plisirane haljine u crnoj boji i karirane sa seksi prorezima iduće jeseni bit će najveći hit uz predimenzionirane pulovere ili kapute ukrašene ovratnicima od krzna. Još ako tome dodamo fantastične kožne komplete i balonere, ovu kolekciju rado izdvajamo od predstavljenih na njujorškom Tjednu mode. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više